Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SANAYİ PROJESİ HIZLA YÜKSELİYOR

aksaray belediyesi iletokİ işbirliği

aksaray belediyesi iletokİ işbirliği çerçevesinde yapılan ve aksaray’ın ufkunu değiştirecek olan 375milyon tl’lik  aksaray yeni küçük sanayi sitesi kentsel dönüşüm projesinininşaat sahasında çalışmalar aralıksız sürüyor.

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı ve dönemin milletvekillerinin uzun uğraşları sonucuprojesi onaylanan ve geçtiğimiz ocak ayı içerisinde ihalesi tamamlanan veyapımına başlanan 375 milyon liralık aksaray sanayi sitesi projesi türkiye’de örnekgösterilen projeler arasına girdi.

İstihdam başta olmaküzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak olan dev bütçeli aksaray küçük sanayisitesi kentsel dönüşüm projesi için geçtiğimiz aylarda yüklenici firmaşantiyesini kurarak alt yapı çalışmaları başlattı. alt yapısı yüklenici firmatarafından sürdürülen, üst yapıda ise işyerlerine ait kolonlar yükselmeyebaşladı. 

yüklenici firmanınverdiği bilgilere göre yeni sanayi projesinin 2019 yılı içerisinde sanayiesnaflarına teslim edileceğini ifade eden başkan yazgı; ‘’yeni sanayi projesigöreve geldiğimiz günden beri esnaflarımızın lehine sonuçlanması için üzerindehassasiyetle durduğumuz bir konuydu. bugün geldiğimiz noktada projenin inşaatçalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini görüyoruz.  müteahhitfirmamızdan da aldığımız bilgilere göre 2019 yılı içerisinde esnaflarımıza dükkânlarıteslim etmeyi planlıyoruz. esnaflarımızın modern ve konforlu dükkânlarda hizmetvermesi için yaptığımız proje şehrimize ve sanayi esnafımıza hayırlı olsun’’ şeklindekonuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi ekipleri, sabahın ilk
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi Kurban Kesim Alanlarını Temiz Tutuyor!