Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PROTOKOL, GALERİCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

aksaray valisi aykut pekmez,

aksaray valisi aykut pekmez, belediye başkanı haluk Şahinyazgı, ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş, meclisbaşkanı fatih tekin, belediye başkan yardımcıları ve atso yönetim kurulundanoluşan heyet ilimiz galericiler sitesinde yer alan işletme sahipleri ile biraraya geldi. 

galericiler sitesinde düzenlenen kahvaltı programınındüzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden galeri sahipleri sorunlarınçözümü noktasında ilimiz protokolüne güvendiklerini dile getirdiler.

toplantıda açılış konuşmasını yapan aksaray ticaret vesanayi odası yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş, yaptığı konuşmada; “İlimizinen önemli sektörlerinden birisi olan oto alım ve satım işi uğraşan ve bugündüzenlenen bu toplantıda bizleri yalnız bırakmayan galericilerimize atsoyönetim kurulum ve şahsım adına canı gönülden teşekkür ediyorum.

göreve geldiğim günlerde vizyonumuzu belirlerken bir şeyidaha ekleyerek kamuoyu ile paylaşmıştım. bir şehrin sanayisi, ticareti,turizmi, tarımı, hayvancılığı hangi sektörü olursa olsun bir kurumun çalışmasıile başarıya asla ulaşamaz. başarının olduğu her yerde ortak akıl vardır.sorunlar ve ihtiyaçlar ortak aklın gücüyle masaya yatırılır ise o şehirdebaşarı kaçınılmaz hale gelir. bu anlamda bizler sürekli olarak sayın valimiz,belediye başkanımız ve ilimiz protokol üyeleri ile sektörlerimizi buluşturmayaçalışıyoruz.  gelecek türkiye’nin sanayikentini aksaray’da inşa edecek isek bunu hep birlikte yapacağız. birlikteçalışacağız, birlikte proje üreteceğiz ve birlikte başaracağız. bugün galericilerimizinyaşadığı her sorun sıkıntı bizlerinde yaşadığı sıkıntılardır. o yüzden bizlerbu sorunların çözümü noktasında da birlikte hareket ederek şehrimizin otomotivsektöründe yaşadığı sıkıntılarına çözüm olacağız” dedi.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı’da katılımdan dolayıgaleri sahiplerine teşekkür ederken toplantıda yaptığı konuşmasında; “İlimizinher sektöründe faaliyet gösteren firmalarımız ile sık sık bir araya gelmeyeçalışıyoruz. Şehri bir parça olarak değil bir bütün olarak düşündüğümüz içinbaşkan mahallemizde projesini hayata geçirdik. belediyemizin tüm imkanları ve ekipleri ile şehrimizi buluşturuyoruz.sorunları dinliyor ve çözümü noktasında ticaret ve sanayi odası başkanımızın dasöylemiş olduğu gibi ortak akılla hareket ediyoruz.  bizler göreve geldiğimiz günden bu yana herdaim iş dünyamızın ve esnaflarımızın yanında olduk.  bu süre zarfında yapılamaz denilen onlarcaprojeyi aksaray’a kazandırdık. eğer sizler bizlerin yanında olursanız galeriesnafı olarak bizleri destekler bizimle hareket ederseniz inanıyorum ki galerifirmalarımızın da sorunları bir şekilde çözüme kavuşacaktır. bizler temelgayesi ve amacı zaten burada ortaya çıkmaktadır. sorunları çözüme kavuşmuş dahagüzel daha ferah düzeyi yüksek bir aksaray için çalışmaktır. bu doğrultuda vebu gayede bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çalışacağımızın bilinmesiniistiyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Forbes Türkiye’nin en zengin 10
Sıradaki Haber Türkiye’nin en zengin 10 ismi, işte detaylar