Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

aksaray organize sanayi bölgesi

aksaray organize sanayi bölgesi yönetim kurulu toplantısıaksaray valisi ve osb yönetim kurulu başkanı vali aykut pekmez başkanlığındagerçekleştirildi.

organize sanayi bölge müdürlüğünde düzenlenen toplantıyayönetim kurulu üyeleri İl Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ,ticaret ve sanayi odası başkanı cüneyt göktaş, osb müdürü ayhan ermiş katıldı.

 vali aykut pekmeztoplantıda yatırımcıların tapu ve ruhsat talepleri ile sorun ve ihtiyaçlarlailgili talepleri değerlendirdiklerini söyledi.

-genişleme alanı altyapı projeleri bakanlık onayınasunuldu

aksaray osb’ye 3 genişleme alanı olarak belirlenen 495hektar alanın altyapı projesinin tamamlandığını belirten vali pekmez bakanlıkonayına sunulan projenin altyapı ihalesinin de yine bakanlık tarafındangerçekleştirileceğini söyledi.

bölgede üretime geçen fabrika sayısının 209’a istihdamsayısının ise 12 bin 100 kişiye ulaştığını vurgulayan vali pekmez 17 farklısektörde üretim ve istihdam sağlayan bölgede belirlenen genişleme alanında yeniyatırım yapmak isteyen önemli sayıda müteşebbisin müracaatta bulunduğunukaydetti.

aksaray’ın yatırımcıya sunduğu avantajların önemineişaret eden vali pekmez; el birliği içinde ülke ekonomisi ve aksaray’ıngelişmesi için daha çok üretim daha çok istihdam sağlamaya gayretgösterdiklerini bildirdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

WhatsApp Business: İşletmelere Özel Hizmetler
Sıradaki Haber WhatsApp’ın Gelir Kaynağı: Reklamsız İş Modeli