Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ortaköy Esnaf Kefalet Kooperatifi kongresi yapıldı

Ortaköy Esnaf Kefalet ve

Ortaköy Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinin olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı.

Damızlık Birliği toplantı salonunda yapılan genel kurula Konya Bölge Birlik Başkanı Mehmet Baybağan’ın yanı sıra STK Başkanları esnaf ve sanatkarlar katıldı.

Genel Kurulun ardından Kooperatifin yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Aksaray Esnaf kefalet Kredi kooperatif Başkanı Yaşar Altın, İl Genel Meclisi Üyeleri İzzet Demiryürek, Akif Ekici, Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Baba, Ağaçören Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Yusuf Gedik, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Solak, Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Eğritaş, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Küçüker, Şoförler Odası Başkanı Saddettin Özpınar, banka yetkilileri ve esnaflar katıldı.

Başkan Fevzi Altınpınar “Kooperatifte göreve geldiğimizden bu yana başkalarına ait binalarda hizmet ediyorduk, siz değerli ortaklarımızın da katkıları ile artık kendi hizmet binamıza kavuştuk. Başta Konya Bölge Başkanımız Mehmet Baybağan olmak üzere genel kurulumuza ve açılışımıza gerek bizzat katılan, gerekse çiçek gönderen, telefon eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Ağustos GERÇE