Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Odalar Birliği Başkanı Doğan Ceylan; BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın tokİ işbirliğiyle aksaray’a kazandırdığı ve hak sahiplerine 2109 yılında teslimedilmesi ön görülen 375 milyon liralık dev proje yeni küçük sanayi sitesi’ndeçalışmalar devam ediyor.

aksaray esnaf odaları birliği başkanı doğan ceylan, sanayiprojesini değerlendirdi. projenin aksaray istihdamına ve bölgesel gelişmeyeivme kazandıracağını aktaran odaları birliği başkanı doğan ceylan, “ekip olarakdefalarca tokİ’ye gidilmesi defalarca bir araya toplanıp işin neticelenmesiiçin bayağı bir emek sarf edildi.  emeğigeçen arkadaşlarımızın hepsine de teşekkür ediyorum.  gecelerini gündüzlerine katıp çok büyük birmücadele verdiler. İstanbul’da sayın başkanımla tokİ’nin ihalesinde buradakibaşkanlarımızla birlikte ihalesine gittik. orada 22 tane firmanın katılımıçetin bir ihale süreci geçti.

bizim için önemli olan orada neticeye varmaktı. diğerbelediyeler de aksaray gibi sanayi siteleri küçük sanayi sitleri yapmak içinmüracaat ettiler ama bu başarıyı aksaray başardı. başkanımız haluk Şahin yazgıbaşardı. 

2000’e yakın esnaf ve sanatkârlarımızın daha iyi şartlardaçalışması ve hizmet vermesi için ve esnaflarımızın ne sıkıntısı olursa olsunçözüm noktasında sayın başkanımız bizim yanımızda bizler esnaflar olarak sayınbaşkanımıza söyledik. müşterilerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla dahageniş alanlarda çalışmak için mevcut yerlerin artık ihtiyacı karşılamamasındandolayı sayın başkanımız bizleri kırmadı ve planını projesini yaptı. yenisanayinin arsasını ayarladı. tabi bunların hepsi emek istiyor zaman istiyor. Çalışmaistiyor. etüt istiyor. proje istiyor bunların hepsi yapıldı. Şimdi yüzümüzgülüyor. bazı laflar duymaya başladık. fiyatta artış olmuş gibi hiç alakası yokbunu rüyasında mı görüyor? yoksa sayın başkanımızın ve yahut ta siyasi olarakaleyhinde mi kullanmak istiyor. bunların hiç gerçekle alakası yok. herkes birinciağızdan duymadıktan sonra böyle bir şeye tenezzül etmesinler. böyle bir şeyekalkışmasınlar. bu şehir bizim yazık günah birbirimizle mi uğraşalım.

biz önümüze bakalım hizmetler yapmaya uğraşalım. bizimbunlarla uğraşacak vaktimizde yok bizim bunlarla uğraşacak zamanımız veenerjimizde yok. biz enerjimizi aksaray için elimizi taşın altına koyalımaksaray için çalışalım aksaray için bir şeyler yapalım katkı sağlayalım. bizbunun mücadelesini veriyoruz. boş laflarla uğraşmanın hiçbir anlamı yok.gecesini gündüzüne katarak ekibi ile birlikte aksaray için çalışan sanayiprojesini için elinden gelenin fazlasını yapan başkanıma ve emeği geçen herkeseteşekkür ediyorum. biz esnaf ve sanatkârlar odası olarak başkanımızınyanındayız. biz aksaray için birlikte ve beraber olacağız. belediye başkanımızhaluk Şahin yazgı her zaman ben esnaf çocuğuyum, esnaf torunuyum ben esnafımesnafımızın yanındayım diyor. bizlerde samimiyetinden dolayı belediyebaşkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. 

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’da Osmanlı eserleri yeniden canlanıyor!