Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O market ayçiçek yağında fiyatları dibe çekti! Duyan stok yapıyor

Migros’tan dev kampanya: 5 litre ayçiçek yağı dip fiyata indi, fırsatı kaçıran pişman olacak.

Migros'tan dev kampanya: 5

Son dönemde hızla artan ayçiçek yağı fiyatlarına karşı tüketicilerin uygun fiyatlı ürün arayışları devam ederken, Migros’tan büyük bir indirim haberi geldi. Migros, Eylül ayının son günlerine özel başlattığı kampanya ile Abalı marka 5 litre ayçiçek yağını sadece 199,96 TL’den satışa sundu. Uygun fiyatı duyan tüketiciler, fırsatı kaçırmamak için 3’er 5’er stok yapıyor.

FİYATLAR DİBE VURDU: KAMPANYA 1 EKİM’E KADAR

Migros’un stoklarla sınırlı bu dev kampanyası 1 Ekim’e kadar devam edecek. Ancak bu indirimden yararlanmak isteyen tüketicilerin Migros Money kartı ya da Migros Money Club Kart sahibi olmaları gerekiyor. Son dönemde marketlerde artan yağ fiyatları nedeniyle ucuz fırsatları yakından takip eden vatandaşlar, bu kampanya ile ciddi bir tasarruf fırsatı yakalıyor.

Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösteriyor

Uygun fiyatla satışa sunulan ayçiçek yağına olan talep büyük. Vatandaşlar, kampanyayı duyar duymaz marketlere akın ederek stoklarını doldurmaya başladı. Ekonomik koşullar nedeniyle mutfak masraflarını azaltmak isteyen tüketiciler, bu tür kampanyaları sıkı takip ederek avantajlı alışveriş yapma peşinde. Haber Merkezi

Türkiye'de ikinci el araç alım
Sıradaki Haber İkinci el araç alacaklar için son uyarı: Paranızla araç alamayacaksınız!