Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD AKSARAY’DAN GENÇLERE SERTİFİKALI EĞİTİM VERİLDİ

mÜsİad aksaray ve genç

mÜsİad aksaray ve genç mÜsİad tarafından düzenlenen young busİnessacademy eğitim programları atso konferans salonunda başladı.

Üniversitelerinlisan, Ön lisans bölümlerinde okuyan 18-25 yaş arası gençlerin katılımsağladığı yba eğitim programının ilk oturumu 28 nisan 2018 cumartesi günü atsokonferans salonunda ticarette İslam ahlakı ve etkili İletişim ve beden dilikonuları ele alınarak gerçekleştirildi.

programın açılışkonuşmasını yapan başkan dağdaş;

“müstakil sanayici ve İşadamları derneği(mÜsİad); hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahınve mutluluğun sağlandığı. tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrenseldeğerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde, ekonomik ve siyasialanda etkin, dünyada saygın bir türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibiiş adamlarının, 9 mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da kurdukları bir “İşadamlarıderneği”dir.

• 11.000’i aşan üyesi ile mÜsİad;

• 60.000’e yakınişletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1.600.000 kişiye istihdam sağlayan,

• yurtiçinde 86 irtibat noktası bulunan,üyelerinin sorunlarını, görüş ve önerilerini kamu kurum ve kuruluşlarınayerinde ileten,

• yurtdışında 68 farklı ülkede toplamda 192nokta ile hizmet veren,

İş dünyasına olduğu kadar toplumun diğerkesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi halinegelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, “kamuyararına dernek” statüsüne sahip güçlü bir “sivil sermaye platformudur.

mÜsİad olarak misyonumuz; ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden birişadamları derneği olarak, önceden belirlenen ilke ve değerleri paylaşan üyesayısını artırmak, üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştirmek ve kendi içindesağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yöndengelişmesine katkıda bulunmaktır.

genç mÜsİad ise 18-30 yaş arası gençgirişimcilerden oluşan, geleceğin işadamlarını yetiştiren bir akademikonumundadır. genç mÜsiad’ ın aksaray Şubesi; ilimizdeki gençlerin daha verimlive daha profesyonel işadamları olabilmeleri için uğraş vermektedir. iştebuamaçla düzenlemiş olduğumuz ybaaksaray eğitim programıyla konuklarımızın engin tecrübelerinden istifadeedeceğiz. eğitim programlarımızda yeni düşünceler üretecek, değişimin yeniparadigmalarını inşa edeceğiz. siz genç girişimciler ile birlikte verimli veüretken yaklaşımların dinamosu olacağız. her geçen gün daha fazla dijitalleşendünyada teknolojiyi tasarlayacak olan, ülkemizin sanayisini ileri teknoloji veyapay zekâya entegre edecek gençler yetiştirme gayretini göstereceğiz.

siz gençler;

bu kadar hızlıdeğişen dünyada, günlük hayatınızın bir bölümünü kendinizi geliştirmeye vedeğişimi takip etmeye ayırabilmelisiniz. İş dünyasına kaliteli lider veişadamlarının kazandırılmasının hedeflendiği yba eğitim programlarında edineceğiniz bilgiler; her birinizinözgüveni yüksek, kararlı, girişimci, yeniliklere açık, ahlâkî disipline önemveren ve hedefleri olan bireyler olarak iş hayatına atılmanız konusunda sizlereönemli katkılar sağlayacaktır

eğitimlerimize katılım gösterenkonuşmacılarımıza ve siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum.

aksaray ticaret ve sanayi odası’na, yba  eğitim programına verdiğidestek için şükranlarımı sunuyorum

bu eğitim programının gerçekleşmesi içinemeğini, gönlünü, zihnini ortaya koyan genç mÜsİad yönetim kuruluna, üyelerine,mÜsİad aksaray Şube müdürü ufuk beye ve değerli hocalarıma teşekkürü borçolarak görüyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Şimdiye kadar hiç bedava traş
Sıradaki Haber Sonunda vatandaş suskunluğunu bozdu;Hiç bedava oldun mu? 150-200 lira lan!