Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MELEK YATIRIMCI LANSMAN TOPLANTISI ATSO’DA YAPILDI

kop’ta gİrİŞİm programı ile,

kop’ta gİrİŞİm programı ile, hayata geçmeyibekleyen teknolojik, sosyal projesi olan veya halihazırda ürün geliştirmiş veyatırımcı arayan, yaratıcı iş fikirleri/ürünleri ile başvuran girişimcilereyönelik olarak hazırlanan melek yatırımcı programının lansman toplantısıaksaray ticaret ve sanayi odasında yapıldı. 

birçok yatırımcının katılım gösterdiği toplantıdayatırımcılara programın amacı ve kapsamı hakkında bilgi verildi.

toplantı hakkında açıklama yapan atso başkanıcüneyt göktaş’da, toplantı sonrasında yaptığı açıklama da; “ kop bölgesindegirişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasını sağlamak, yenilikçi ürün vefikirlerin ticarileşmesine fırsat tanımak, girişimcilik ekosisteminigüçlendirmek, girişimcileri yatırımcılarla buluşturmak ve girişimcilerinulusal/uluslararası pazarlarda yer almalarının teşvik etmek amacı ilehazırlanan melek yatırımcı programının lansman toplantısını odamız toplantısalonunda gerçekleştirdik.

kop’ta gİrİŞİm programı, hayata geçmeyi bekleyenteknolojik, sosyal projesi olan veya halihazırda ürün geliştirmiş ve yatırımcıarayan, yaratıcı iş fikirleri/ürünleri ile başvuran girişimcilerin, atanan İşrehberi katkısıyla geliştirme, iş planı hazırlama, ticarileştirme, yatırımcıile buluşma imkanına kavuşacağı ve sonucunda yatırımcılara sunum yapma şansıelde edeceği bir programdır.

proje kapsamında gerçekleştirilecek olan amaçlar, proje kapsamındaseçilecek girişimcilere genel eğitim (girişimcilik ön eğitimi), kişisel gelişimeğitimleri, girişimcilik eğitimi, teknik eğitimler, iş planı ve başvurusueğitimlerini vermek aynı zamanda potansiyel yatırımcılara melek yatırımcılık,stratejik yatırımcılık ve finansal yatırımcılık konularında eğitimler vermek. girişimciyatırım fonları ve melek yatırım fonlarından destek alabilmek için gereklidonanıma ve altyapıya sahip firmalar oluşturmak. bölgesel melek yatırım ağıaltyapısının oluşturmak ve iş rehberliği programının uygulamak kopmelek yatırım ağı oluşturmaktır. bu anlamda iş dünyamızın ve yatırımcılarımızınyararına olan lansman toplantısının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi ekipleri, sabahın ilk
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi Kurban Kesim Alanlarını Temiz Tutuyor!