Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEDAŞ’TAN EBRU SANATI EĞİTİMİ

medaŞ(meram elektrik dağıtım a.Ş.)

medaŞ(meram elektrik dağıtım a.Ş.) çalışanlarının motivasyonlarını destekleyicietkinliklerine her gün bir yenisini daha ekliyor. bu kez diğer eğitimlerdenfarklı olarak ebru eğitimi verildi.

medaŞ sorumlu olduğu elektrik dağıtım hizmetinin yanısıra eğitim, sanat,  bilim gibi konulardada her daim bölge halkının yanında olmaya devam ediyor.

daha kaliteli bir hizmet anlayışı için çalışanlarınaeğitimlerini aralıksız devam ettiren medaŞ bu kez motivasyon çalışmasıkapsamında, renklerin suda harmanı olarak tanımlanan ebru sanatı eğitimidüzenledi. medaŞ çalışanları, klasik türk sanatları arasında yer alan ebru’yudeneme fırsatı buldu. etkinlik, medaş sanat galerisinde deneyimli hocalartarafından gerçekleştirildi.

ebru sanatı hakkında gerekli bilgilendirmeler yapıldıktansonra, gün boyu süren çalışmalar başladı. etkinliğe medaŞ genel müdürü eroluçmazbaş ve medaŞ çalışanları katılırken, bu tarz etkinliklerin motivasyonyönünden destekleyici ve önemli olduğu iletildi.

destegül güzel sanatlar merkezi sanatçısı ebru gülbahçekurban ve öğrencileri; ahmet selim laleli, yasemin dalmaz, İnci Çetin, Şadumandinçer’in verdiği eğitimde eserler, gün sonunda medaŞ sanat galerisindesergilendi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yayımlanan
Sıradaki Haber Türkiye ihracatını en çok hangi ülke ile artırdı?