Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kulaklar Beko,100 kadın projeye katılım sağladılar

KULAKLAR BEKO YENİ KONSEPTİYLE

KULAKLAR BEKO YENİ KONSEPTİYLE HİZMETİNİZDE!

Kulaklar Beko,100 kadın projeye katılım sağladılar

Aksaray’da uzun yıllar hizmet veren Bekir Kulak’a ait Kulaklar Beko bayisi Cumhuriyetin 100’ncu yılında 100 kadın projesi çerçevesinde el değiştirerek yeni konseptiyle açılışını yaptı.
Mağaza Sahibi Bekir Kulak bu projede iş yerini Kızı Selvi Kulak’a devrederek Cumhuriyetin 100’ncu yılında 100 kadın projesini de uygulamış oldu.

Kulaklar Beko sahibi Bekir Kulak iş tecrübesini katarak mağazaya kızı Selvi Kulak dahil ederek yeniden müşterilerinin en iyi hizmet alabilmesi için konseptli değiştirerek mağazanın açılışını yaptı. Açılışa birçok ünlü isim bir araya gelerek, Kulak Ailesi yalnız bırakmadılar.
Açılış kurdelesini  MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Aksaray Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Aksaray Ticaret Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin, Kadın Girişimcileri Başkanı Hatice Eroğlu, Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner, Yardım Sevenler Derneği Başkanı Dilek Terzioğlu ve vatandaşlar katıldılar.

Kulaklar Beko, Bekir Kulak’ın esnaflığı ve işletmeciliği ile  Aksaray’da Minarecik Mahallesinde Kızılay karşısında yıllardır müşterilerine hizmet veriyor.

Kulaklar Beko, Aksaray’da bundan sonra Selvi Kulak’ın da katılımı ile kadın müşterilerine de daha iyi hizmet verebilme adına hizmet vermeye devam edecek. Haber: Ağustos GERÇE