Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KPSS’siz tecrübesiz işçi aranıyor!

İŞKUR başvuru ekranını aktifleştirdi!

İŞKUR başvuru ekranını aktifleştirdi! 18-49 yaş, 17 bin – 34 bin TL maaşla hastanelere, bankalara, okullara…

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), yeni haftaya girerken iş arayan vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor. Çeşitli sektörlerde binlerce işçi alımı yapılacağını duyuran İŞKUR, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte özellikle hizmet sektöründe artan iş talebine dikkat çekiyor. Bu dönem, işinden ayrılan ya da yeni bir kariyer fırsatı arayışında olan vatandaşlar için pek çok farklı meslek alanında on binlerce iş ilanının yayımlandığı bir zaman olarak öne çıkıyor.

İŞKUR’un güncel iş ilanları, çeşitli sektörlerde aranan niteliklere sahip adayları bekliyor. İlanlarda geniş bir yelpaze bulunmakla birlikte, özellikle aşağıda belirtilen sektörlerde yoğun bir işe alım süreci yaşanıyor.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1) 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,

2) 18 yaşını tamamlamış olmak,

3) Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

4) Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),

5) Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca görevlerinden çıkarılmamış veya meslekten ihraç edilmemiş olmak,

6) Kamusal hakları kullanmaktan mahrum bırakılmamış olmak,

7) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,

İş ilanlarında yer alan şartlar ve maaşlar değişiklik gösterebilir. Başvuruda bulunmadan önce ilgili kurumların resmi internet sitelerinden güncel bilgilere ulaşmanız önemlidir.

Sürekli işçi kadrolarına başvuran adayların aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir. Haber Merkezi