Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İŞKUR’A YOĞUN TALEP

toplum yararına çalışma programı

toplum yararına çalışma programı kapsamında yaklaşık 40kurum kuruluşlarda ve belediyelerde çalışmak üzere toplam 900 kontenjan içinmüracaatlar 07-11 mayıs tarihleri arasında başladı. 6 aylık süre ile kamu kurumve kuruluşlarında çalışacak vatandaşlar diğer illerde olduğu gibi aksaray’da dayoğun ilgi gösteriyor.

aksaray çalışma ve iş kurumu il müdürlüğü ve valilikolası olumsuz manzaraların önüne geçmek ve konforlu bir şekilde müracaatlarınısağlamak amacıyla bir dizi tedbirler aldı.

müracaat alacak personel sayısı diğer birimlerce takviyeedilirken İŞkur’un önünde yoğun birikmenin önüne geçmek için yüzlerce sandalyekonuldu ve yağmur ve güneşten korunmak için büyük çadırlar kuruldu ayrıca İŞkurtarafından vatandaşlara çay kahve ve su ikramı gerçekleşiyor.

kayıt için gelen vatandaşlar yaptığı açıklamalarda;“eskiden bekleyişlerin çileye döndüğü saatlerce kuyrukta oluşan izdihamgörüntülerini artık göremiyoruz işte sosyal devlet bu. yeni türkiye’nin yönetimanlayışı da böyle olmalıdır. başta aksaray valiliğimize ve İŞkur İlmüdürlüğümüze teşekkür ediyoruz dediler.

tüm kurum ve kuruluşlarda noter kurası ile müracaatlardeğerlendirilecek ayrıca müracaatların İŞkur tarafından yetkilendirilen beldeilçe belediye ve kaymakamlıklarda ki yetkililer tarafından da alınabileceğibelirtildi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Şimdiye kadar hiç bedava traş
Sıradaki Haber Sonunda vatandaş suskunluğunu bozdu;Hiç bedava oldun mu? 150-200 lira lan!