Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş insanı Hakan Güneş; Güvenli ve konforlu yaşam alanları inşaa ediyoruz

Aksaray’da iş gücü piyasası

Aksaray’da iş gücü piyasası ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla ilk olarak Aksaray’da yatırımlarına başladıklarını ifade etti. Sadece Aksaray’da değil, diğer illerde yapılar inşaa etmeyi amaçlıyoruz. Güvenli Konforlu Estetik projelerle yapılar inşaa etmeyi amaçlıyoruz. Yapılarımızı, insanların günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte projelendiriyoruz. Yapılarımızda prestij, güven ve kaliteyi ön plana çıkarıyoruz.

“Şirketin yapı işlerinden sorumlusu Mimar M. Fatih Aydın söz alarak şunları söyledi: Son yaşadığımız Maraş/Pazarcık merkezli ve öncesinde yaşanan bir çok depremler bulunduğumuz coğrafyanın bir gerçeği olduğunu tekrar gözler önüne serdi ve yapılarımızı bu etkenleri göze alarak titizlikle inşaa edilmesi gerektiğini hatırlattı.

Aksaray’da da bünyesinde sahada teknik personel bulunduran az sayıda müteahhitlik firmalarından biriyiz ve yapı imalatının her aşamasını denetleyerek gerek malzeme, gerek işçilik hatalarını en aza indirerek yapılarda hem statik, hem estetik kaygıları da dikkate alarak kusursuz yapılar inşaa etmeyi hedefliyoruz. İşimizi severek, titizlikle yapıyoruz ve yapılarımızı dünya yapı standartlarında inşaa etme gayreti içerisindeyiz” diyerek sözlerini bitirdi.


Güneş, ‘‘Kurmuş olduğumuz inşaat şirketine kendi içerisinde mimar ve şantiye ekibimizle birinci önceliğimiz güvenli yapılar inşaa etmek ve konsept olarak birinci sınıf malzemeler, mobilyalar ve konforu arttıracak yenilikler yaparak marka projeler yapmak istiyoruz. Aksaray’da da ilk projemizi Coğlaki Mahallesinde başlattık.’’ diyerek sözlerini tamamladı.  Haber: Fatma ALTINOK