Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş Arayanlar Dikkat; İletişim Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!

İletişim Başkanlığı, mütercim tercüman

İletişim Başkanlığı, mütercim tercüman ve iletişim personeli pozisyonları için sözleşmeli personel alımı kapsamında başarılı olan adaylara yönelik sözlü sınav tarihleri belirlendi. Sınav saatleri adaylara e-posta yoluyla bildirildi.

 

İletişim Başkanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel alımı için başarılı olan adaylara yönelik sözlü sınav tarihlerini duyurdu. Mütercim tercüman ve iletişim personeli pozisyonları için gerçekleştirilecek olan sözlü sınavlar, 19-21 Mart 2024 tarihleri arasında İletişim Başkanlığı binasında yapılacak.

Sınav Komisyonu Kararı gereğince, başvuran adaylar arasından belirlenen kontenjan dâhilinde başarılı olanlar, sözlü sınav için davet edildi. Sınav saatleri ve tarihleri, adayların başvuru sırasında belirttikleri e-posta adreslerine gönderildi. Bu nedenle adayların e-posta adreslerini düzenli olarak kontrol etmeleri önemle rica ediliyor.

Sözlü sınavın yapılacağı gün, adayların en az bir saat önce Başkanlık binasında bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak, bu nedenle duyuruların takibi önem arz etmektedir.

İletişim Başkanlığı, adayların sınav süreci hakkında güncel bilgileri alabilmeleri için sosyal medya hesaplarından duyurular yapmaktadır. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nı takip ederek güncel bilgilere erişebilirsiniz. Haber; Avni Kuru