Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş Arayanlar Dikkat! Aksaray Üniversitesi En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak!

Farklı Pozisyonlarda En Az

Farklı Pozisyonlarda En Az Lise Mezunu Aranıyor. Aksaray Üniversitesi tarafından, farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere en az lise mezunu personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki hangi kadrolardan personel alımı yapılacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve ne zaman yapılacak? İşte o detaylar;

Türk vatandaşı olan, kamu haklarından mahrum bulunmayan ve askerlik durumu uygun adaylar için Aksaray Üniversitesi’nde iş fırsatı! Başvurular 19 Şubat – 5 Mart tarihleri arasında kabul edilecek.

Aksaray Üniversitesi, kurum bünyesinde çeşitli pozisyonlarda istihdam etmek üzere en az lise mezunu personel arıyor. Başvurular, belirlenen şartları sağlayan adaylar için 19 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’na şahsen yapılacak.

Başvuru yapacak adayların belirli kriterleri karşılamaları gerekiyor. Türk vatandaşı olma, askerlik durumuyla ilgili belirli şartları taşıma, kamu haklarından mahrum bulunmama gibi temel kriterler aranmaktadır. Adayların 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş ve geçerli bir puan almış olmaları da gerekiyor.

Başvuru yapacak adayların ilanın detaylarına www.aksaray.edu.tr adresinden ulaşabilecekleri belirtilirken, başvuru sürecinde talep edilen belgelerin eksiksiz olarak hazırlanması önemle vurgulanıyor. Haber; Fatma Altınok