Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İCLAL AYDIN HANIMELİ PAZARINI ZİYARET ETTİ

aksaray belediyesi tarafından düzenlenen

aksaray belediyesi tarafından düzenlenen 2. kitap fuarınakatılmak için aksaray’a gelen ve fuarda hayranlarının yoğun ilgisi ilekarşılaşan ünlü oyuncu ve yazar İclal aydın, hanımeli pazarında hanımlarlabuluştu.

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın eşihasibeyazgı’nın misafiri olarak ağırlanan ünlü oyuncu ve yazar İclal aydın,aksaray belediyesi kadın koordinayon merkezi tarafından kurulan hanımelipazarındaki esnaf hanımları ziyaret etti.

oyuncu ve yazar İclal aydın hasibe yazgı ve tobb kadıngirişimciler kurulu aksaray başkanı aysun akkurt ile birlikte pazarda satışyapan hanımları ziyareti sırasında internet üzerinden canlı yayın yaparakaksaray’da yaşanan güzellikleri binlerce takipçisi ile paylaştı.

hanımeli pazarındaki el emeği göz nuru ürünlerle birbirindengüzel türk mutfağı ürünlerini “tek kelime ile harika” olarak nitelendiren İclalaydın, bu pazarın aksaray’da kurulmasını sağlayan başkanın eşi hasibe yazgı ilekgk başkanı aysun akkurt’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ünlü oyuncu ve yazar İclal aydın, pazar yerinde dehayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. başta pazarcı hanımlar olmak üzerebirçok vatandaş, aydın’la fotoğraf çektirebilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

İclal aydın, pazardaki tüm hanımlarıtek tek ziyaret ederek “hayırlı işler ve bol kazançlar” temennisinde bulundu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesinden şok karar; Aksaray’da
Sıradaki Haber Kurban Bayramında Aksaray’da toplu ulaşım ücretsiz; İşte hareket saatleri!