Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İ20’YE YENİ BİR DONANIM SEVİYESİ EKLENDİ

hyundai assan, b segmentindeki

hyundai assan, b segmentindeki popüler modeli i20’ye yenibir donanım paketi ekledi. siyah tavan rengi, “style design” adıyla sadece 1.4lt otomatik versiyonda sunuluyor. segmentine yeni bir soluk getirecek olan i20style design’ın başlangıç fiyatı ise 94.047 tl. 

b segmentinin önemli oyuncularından biri olan hyundaii20, mevcut donanım seviyesine yeni bir versiyon daha ekledi. hyundai’ninİzmit’teki fabrikasında üretilerek tüm avrupa’ya ihraç edilen i20, siyah tavanve bagaj rengiyle artık çok daha sportif ve daha estetik bir görünüme kavuşmuşoldu. “style design” adı verilen yeni donanım seviyesi, mevcut style ile elitedonanım paketlerinin arasında konumlandırılıyor.

hyundai i20 style design, siyah tavan renginin haricinde16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, opsiyonel 7 inçlik dokunmatik multimedyasistemi ve iç mekanındaki bir takım yeniliklerle de öne çıkıyor. “performansmavisi” adıyla tamamen yeni bir renge de kavuşan otomobilin iç mekanında yeralan kırmızı ve mavi dikişler ise şıklığına katkıda bulunmuş oluyor.

konuyla ilgili görüşlerini dile getiren hyundai Çağlayansatış müdürü hüseyin karslı ”geçtiğimiz yıl mayıs ayında makyajlı olarak satışasunmaya başladığımız ve segmentinde hep ilk 3 arasında yer alan i20 modelimizinşimdi de çift renge sahip özel bir versiyonunu türk tüketicisiylebuluşturuyoruz. daha fazla kişiselleştirme seçenekleriyle öne çıkan i20 styledesign, özellikle dinamik görüntüsüyle genç kullanıcıların ilgisini çekecek.ayrıca, iç pazarın haricinde, avrupa’dan da fazlasıyla talep aldık. İzmit’teüreteceğimiz yeni i20’leri 45’ten fazla ülkeye göndereceğiz” dedi.

haber vedat tunÇ

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesinden şok karar; Aksaray’da
Sıradaki Haber Kurban Bayramında Aksaray’da toplu ulaşım ücretsiz; İşte hareket saatleri!