Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HYUNDAİ’DEN Yerli Üretime Destek

İhracathedeflerini büyüterek yerli üretime

İhracathedeflerini büyüterek yerli üretime destek veren hyundai, türkiye ekonomisinesağladığı katkıyı artırmak için son sürat çalışmaya devam ediyor.

aksarayÇağlayan hyundai bayisi satış müdürü hüseyin karslı; “yerli üretimi destekprogramı adı altında başlatılan seferberliğe hyundai de yerli üretim i10 ve i20destek vererek ay ortasında bİrlİkteÜrettİk bİrlİkte kazanalim sloganıyla sıfır faizli kredi ve 16800 varanindirimle hem vatandaşların araç alımlarına yardımcı olmak hem de yerli üretimidesteklemek için elinden gelini yaptıklarını belirtti.

bubağlamda ülkemizin 2023 vizyonunda yer alan “dünyanın en büyük 10 ekonomisindenbiri olmak” hedefine ulaşmak için yerli malı kullanımı yedek parça tedarikindeiç piyasadan yerli malı  olaraktamamlanması düşünülüyor.

yerliüretim için İzmit’te, 25 eylül 1995’te temeli atılan ve rekor bir süredetamamlanıp 1997 yılının temmuz ayında seri üretime başlayan hyundai assan, 2012yılında yapılan  ek yatırımla fabrikakapasitesini 2 katından fazla artırdı. hyundai, bu yatırımla fabrikada yaklaşıkdoğrudan 750 kişilik ek istihdam yarattı ve yan sanayi üreticileri de bölgede2.000’den fazla kişiye yeni iş imkanı sağlamış oldu. böylece hyundai assan i10ve i20 segmenti araçlarının üretimiyle bölgede daha da önemli bir üretimmerkezi haline geldi..

iso9001 kalite yönetim sistemi ve iso 14001 Çevre yönetim sistemi’nin uygulandığıhyundai assan fabrikası’nın ürettiği i10 ve i20’ler, global üretim merkezlerigibi en üst seviyede üretim kalitesini taşıyor.

bugünekadar yaklaşık 1,5 milyon araç üreten ve bunun 1 milyondan fazlasını 40’tanfazla ülkeye ihraç eden hyundai assan fabrikası’nda saatte ortalama 39 araçüretilmekte ve günlük toplam üretim yaklaşık 600 adedi bulmaktadır” dedi.

habervedat t

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi ekipleri, sabahın ilk
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi Kurban Kesim Alanlarını Temiz Tutuyor!