Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HYUNDAİ’DEN BÜYÜK AVANTAJLAR

hyundai ,bir başka avantajlı

hyundai ,bir başka avantajlı satış kampanyasına dahaimzasını atıyor. 23 mayıs’a kadar geçerli olacak bu özel avantajlar dahilindei20, i30, elantra ve tucson modellerinde 10.000 tl’ye varan indirimler yapılıyor. 

Ürettiği şık ve kaliteli otomobillerle otomotivdünyasının yükselen yıldızı olan hyundai, 23 mayıs’a kadarhyundai sahibi olmakisteyenlere çok özel avantajlar sunuyor. hyundai’nin popüler modelleri i20,i30, elantra ve tucson’da geçerli olan 10.000 tl’ye varanindirimler, yılın enönemli kampanyalarından biri olarak öne çıkıyor.

İndirim kullanmayıp kredi seçeneklerini değerlendirmekisteyen tüketiciler için de hyundai,i20’nin tüm versiyonlarında geçerli olmaküzere 20.000 tl 15 ay kredi için 0 faiz seçeneği sunuyor. yine aynı şartlarla,elantra ve tucson modellerindeyse 40.000 tl kredi için 12 ay 0 faiz seçeneğibulunuyor.

araç almanın tamzamanı

geçerli olacak kampanya hakkında görüşlerini bildirenhyundai Çağlayan genel müdürü coşkun Çetİn “döviz kurlarının gün içinde sürekli sert iniş ve çıkış yaptığı birdönemde, böylesine özel bir kampanya yaparak birçok kişinin yeni bir otomobilsahibi olması adına fırsatlar sunuyoruz. ayrıca indirim yerine krediseçeneklerini değerlendirmek isteyen müşterilerimiz için de 0 faiz imkanısunuyoruz”ve herkesi bu kampanyadan faydalanmaları için plazamızabekliyoruz  dedi.

haber vedat t. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Emekli maaş zammına ilişkin araştırmalar
Sıradaki Haber Temmuz 2024 Emekli Maaş Zammı: SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı İçin Beklenen Oranlar!