Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HİZMET-İŞ SENDİKASINDA NEDİM DENİZ GÜVEN TAZELEDİ

hak-İş konfederasyona bağlı hizmet-İş sendikasının

hak-İş konfederasyona bağlı hizmet-İş sendikasının 7.olağan genel kurulu ağaçlı melendiz otelde gerçekleşti. genel kurul sonrasındatek liste halinde gidilen seçimde sendika başkanı nedim deniz güven tazeledi.kongreye katılan hak-İŞgenel başkanı mahmut arslan, “belediye başkanımız haluk Şahinyazgı sayesinde sendikamız aksaray’da daha da güçlenerek büyümüştür” dedi. 

genel kurula hak-İş konfederasyonu genel başkanı mahmutarslan, ak parti milletvekili mustafa serdengeçti, hizmet-İş sendikası genelbaşkanvekili av. hüseyin Öz, aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, hak-İŞaksaray İl başkanı nedim deniz, İŞkur İl müdürü mahmut akkuş, hak-İŞ antalya İlbaşkanı muhammed talha kandil, hak-İŞ yozgat İl başkanı ferman zararsız, hak-İŞkayseri İl başkanı serhat Çelik, hak-İŞ kırşehir İl başkanı hızır gürler,hizmet-İş sendikası yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve basın mensuplarıkatıldı.

genel kurulun açılış konuşmasını yapan hizmet İş sendikasıİl temsilcisinedim deniz, kurul toplantısının şimdiden hayırlı olmasını diledi.

hak-İş konfederasyonu genel başkanı mahmut arslan,türkiye’nin gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.abd, İngiltere ve fransa’nın esed rejimine karşı düzenlediğihava operasyonuna ilişkin değerlendirmede bulundu.

28 şubat sürecinde yaşanan sıkıntılarını aktaran hak-İşkonfederasyonu genel başkanı mahmut arslan, taşeron işçilerin kadroyageçirilmesinin cumhuriyet tarihinde yapılan en önemli reformların başındageldiğini söyledi.

beledİye baŞkani haluk Şahİn yazgi’ya teŞekkÜr ettİ

‘aksaray’daki Çalışmalarımız 25 yıldır devam etmektedir’diyen hak-İŞgenel başkanı mahmut arslan, “aksaray hak-İŞ konfederasyonumuz içinanlam ifade eden köklü yerlerden bir tanesidir. hak-İŞ olarak aksarayilimizdeki çalışmalarımız 1994 yılından bu yana sürüyor. aksaray ilindekiçalışmalarımız ilk olarak aksaray belediyesi ile başlamıştır ve 25 yıldır devametmektedir” dedi. 

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın ortayakoyduğu yeni yaklaşımla hak-İŞ’in aksaray’da daha da güçlenerek ve büyüyerekyoluna devam ettiğini vurgulayan arslan, “bize ve aksaray ilimize karşı gayretve çabasından dolayı aksaray belediye başkanımız haluk Şahin yazgı’yateşekkürlerimi iletiyorum. taşerondaki arkadaşlarımızın belediyeye geçmesiyleberaber çalışan arkadaşlarımızın sendikalı olmasının önünü açtığı içinkendisine ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

hak-İŞ’in türkiye’nin en büyük işçi örgütlerinden bir tanesiolduğunu anımsatan arslan, “hak-İŞ olarak bugün 650 bin üyemiz ve 22sendikamızla türkiye’nin en büyük işçi örgütlerinden birisiyiz. ancakbulunduğumuz konumla hiçbir zaman yetinemeyiz. her zaman daha iyi olmak içinçaba ve gayretimizi sürdüreceğiz. Çünkü hak-İŞ daha güçlü olmalı ve bu şekildeyoluna devam etmelidir” diye konuştu.

Şehrİmİzİ tek baŞimiza yÖnetmİyoruz

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, kongrenin hayırlıolmasını diledi. konuşmasının devamında ise “bizim yönetimin anlayışımızın enbaşından beri diyoruz ki, biz bu şehri tek başımıza yönetmiyoruz. Şehrimizdeyaşayan herkesin memnuniyet duyması ve onların hayır duaları almak birinciönceliğimiz olmuştur. yol yağıyoruz, asfalt yapıyoruz, temizlik yapıyoruz,şehri güzelleştirmek için çiçek ekiyoruz, proje yapıyoruz hizmet sunuyoruz.bunları yaparken gece gündüz demeden fedakârlığı sonuna kadar gösteriyorsunuz.teşekkür ediyorum. bizler ziyarette ettiğimiz mahallelerde insanlarımızdanaldığımızdan olumlu cevaplar bizlere moral ve çalışma şevkini arttırıyor. dahafazla iş yapmak ve daha fazla hizmet sunmak istiyoruz. biz çalışma şartlarınınen iyi olması için çalışıyor ve sendikamızın yanındayız.

850 işçimizi kadroya aldık. taşeron yasasını hayata geçirenbaşta cumhurbaşkanımız olmak üzere, başbakanımıza, bakanımıza, sendikabaşkanlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. İşçilerimiz görev ve sorumluklarıgereği çalışmalarını şimdide sürdürüyorlar.

diğer bir husus işçi sendikamızla yaptığımız görüşmemizdir. görevegeldiğimiz andan itibaren işçilerimizi ilgilendiren iş sözleşmemizi yaptık.helali hoş olsun tabi ki. Çünkü alın teri kutsaldır. İşçilerimizle beraberçalışmak ve şehri en iyi noktaya getirmek sizlerin sayesinde olmaktadır. İşçilerimizegöstermişoldukları fedakâr çalışma ve verdiği emeklerden dolayı teşekkür etmekistiyorum” ifadelerini kullandı.

milletvekili mustafa serdengeçti ise “bugün altın teri ileekmeğini kazanan insanların arasından olmaktan mutluluk duyuyorum. alın terininolduğu yerde rahmet vardır. rahmetin olduğu yerde bolluk bereket vardır.  sizlerin içinden biri olarak kendimi ailemin yanındaolduğumu hissettiriyorsunuz.

hak-İŞ bundan önce olduğu gibi bugünde ve her zamanişçilerin yanında yer almıştır. taşerona kadro yasası geldiğinde zaten kavga vegürültü etmeden görüşme sağlamış ve çözüm yolu üretmiştir. Özelliklede kamukadrosuna alınma konusunda hak-İŞ başkanımızın katkıları olmuş ve emek vermiştir.İşçinin yanında olmayı sürdürmüştür” dedi.

siyonist devletlerin ortadoğu’da faaliyetlerinden bahsedenmilletvekili mustafa serdengeçti, hak ve adaleti savunanların her daimkazanacağını ifade etti. hak-İŞ’in iseişçilerin yanında yer alırken zaman milliirade ve milletin yanında olmayı sürdürdüğünü açıkladı.

olağan genel kurulda tek liste hâlinde gidilen seçimdehizmet İş sendikası İl temsilcisinedim deniz, tekrar başkanlığa seçilerek güventazeledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’ın lastik doktorundan sürücülere uyarı: Kışlık
Sıradaki Haber Aksaray’ın lastik doktoru konuştu; Kış gelmeden tedbirinizi alın!