Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÖKTAŞ PROJELERİNİ ANLATIYOR

aksaray ticaret ve sanayi

aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanıcüneyt göktaş, yönetim kurulu ve meclis Üyelerinden oluşan heyet, ilimizdekisivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. 

geçtiğimiz gün içerisinde aksaray damızlık koyun keçiyetiştiricileri birliği başkanı mahmut aktürk, madeni sanatkârlar ve esnafodası başkanı murat tekin, Şoförler ve otomobilciler odası başkanı ayhan tüzün,aksaray müteahhitler birliği başkanı recep akalın ve aksÜtbİr başkanı esatzengini ziyaret eden atso heyeti ortak aklın gücüne inanarak projelerinianlattı.

güneş enerjisi İhtisas osb, İlçelerde sanayi kentleri vekonya yolunda yeni bir sanayi merkezi projesini anlatan atso başkanı göktaş,projelerin hayata geçmesi ile birlikte aksaray için demiryolu önemi bir kezdaha ortaya çıkacaktır dedi.

demiryolunun tamamlanmaması halinde ilerleyen yıllardayatırımlar adına eksiklikler yaşanacağının altını çizen göktaş, yaptığıaçıklama da “Ülkemizin ekonomik olarak savaş ortamında olduğu bir dönemde biziş dünyasının temsilcileri olarak devletimize en büyük desteği vermeli vemilletimizle ortak hareket ederek oyunları bertaraf etmeliyiz. aksaray işdünyası olarak projelerimizin başında yer alan güneş enerjisi osb sanayişehrinin inşa edilmesi için biz devletten hiçbir maddi destek istemiyoruz.gerekli izinleri ve üretilen elektriği alırsa hem aksaray çok büyük biryatırımı kazanmış olur hem de örnek bir kent inşa edilerek ülke genelinde güneşenerjisinin yolu açılır. biz bu anlamda gereken tüm adımları atmaya devamediyoruz ki geçtiğimiz haftalarda meclisimizi ziyaret ederekmilletvekillerimize raporumuzu teslim ettik.

aksaray’ın devlet tarafından yapmasını istediği en büyükyatırım geleceği için çok önem arz eden demiryoludur. eğer demiryolu ulukışlahattından aksaray’a bağlanmaz ise yatırımlarda sürekli askıda kalacaktır.ankara’ya büyük bir çıkarma yapılması tüm şehir bu yatırım için baştacumhurbaşkanımız olmak üzere çalmadık kapı bırakmamalıdır. demiryolu ile ilgiliolarak atılacak olan her adıma aksaray iş dünyasının öncü kuruluşu olan ticaretve sanayi odası olarak bizler varız. hep birlikte gelecek türkiye’nin sanayikentini inşa aksaray’da inşa etmeliyiz” dedi.

aksaray damızlık koyun keçi yetiştiricileri birliğibaşkanı mahmut aktürk, madeni sanatkârlar ve esnaf odası başkanı murat tekin,Şoförler ve otomobilciler odası başkanı ayhan tüzün, aksaray müteahhitlerbirliği başkanı recep akalın ve aksÜtbİr başkanı esat zengin’de atso başkanıgöktaş’ın projelerinin ilimiz için çok büyük önem arz ettiğini belirtirken atsoile her daim aksaray için birlikte hareket edeceklerini belirterek ziyarettendolayı aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş’ayönetim kurulu ve meclis Üyelerine teşekkür etti.

 

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi ekipleri, sabahın ilk
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi Kurban Kesim Alanlarını Temiz Tutuyor!