Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç girişimcilerden büyük ittifak: İki şehir birleşiyor!

Genç MÜSİAD Aksaray ve Genç MÜSİAD Niğde arasında ticari köprüler kuruluyor. Aksaray Genç MÜSİAD Başkanı Said Sametoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve diğer üyelerden oluşan heyet, Niğde şubesindeki üyelerle bir araya geldi.

Genç MÜSİAD Aksaray ve

MÜSİAD Şubeleri arasında ticari köprüler kuruluyor

Gerçekleştirilen buluşma kapsamında hem şube ziyareti hem de 3T (Tanı, Tanıştır, Ticaret Yap) toplantısı başarıyla tamamlandı.
Bu toplantı, iki şehir arasındaki ticari işbirliklerini güçlendirmek ve üyeler arasındaki iletişimi artırmak amacıyla düzenlendi. Toplantıya katılan üyeler, çeşitli iş fırsatları ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, gelecekteki ticari işbirliklerinin temellerini attılar.

Toplantının sonunda, her iki şube de bu tür etkinliklerin devamının gelmesi ve işbirliğinin güçlenmesi için gerekli adımları atma konusunda kararlılıklarını ifade etti.
Aksaray Genç MÜSİAD Başkanı Said Sametoğlu, “Genç MÜSİAD olarak, üyelerimiz arasında ticari işbirliklerini teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Nazik ev sahipliklerinden dolayı Niğde Genç MÜSİAD Başkanımız Onur Erdoğan’a, yönetimine ve üyelerine teşekkür eder, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dileriz” dedi.
Avni KURU

Aksaray Üniversitesinde (ASÜ) tasarruf tedbirleri
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nde tasarruf alarmı: Kamu kaynaklarının verimli kullanımı için toplantı!