Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ESNAFLARIMIZA KONUT MÜJDESİ

başvuruda son gün 10

başvuruda son gün 10 ağustos

esnaf ve sanatkârlar odaları birliği yönetim kurulu adınabaşkan doğan ceylan yaptığı yazılı basın açıklamasında;

“t.c başbakanlık toplu konut İdaresi başkanlığı ve esnafve sanatkarlar odaları birliğimizce ortaklaşa olarak,üyelerimize ve yanlarındaçalışanlara yönelik  konut projesi, yoğunve başarılı çalışmalarımız sonucunda hayata geçirilmiştir.

tokİ ile birliğimiz işbirliği çerçevesinde ,ön taleptoplama yöntemiyle geliştirilen aksaray esnaf ve sanatkarlar odaları birliğitoplu konut projesi kapsamında ,aksaray ili,merkez ilçesi,ereğli kapımahallesinde mülkiyeti maliye hazinesine ait 14.301.00 metrekare yüzölçümü5559/1 ve 5562/3 nolu ada/parseller üzerinde projelendirme çalışması gerçekleştirilmiştir.birincietap olarak;

bu çalışmalar doğrultusunda,

alt gelir konut grubu olarak; satipi-(2+1) bürt 85.75 metrekare, 4 blok, 93 adet konut,

standart konut grubu olarak, satipi ( 3+1 ) brüt 128.00 metrekare, 2 blok, 40 adet olmak üzere toplam 6 blokta133 adet konut yapılması tokİ tarafından uygun bulunmuştur. yapımı planlanan133 konuta ilişkin tip, metrekare, satış koşul ve fiyatları hakkında tokİ,gerekli bilgiler ziraat bankası atatürk bulvarı aksaray Şubesi ve birliğimizdenalınabilecektir.

başvurular  10ağustos 2018 tarihinde mesai bitiminde sona erecektir. başvuru tarihininbitimine yaklaştığı şu son günlerde; kendisinin, eşinin ve 18 yaşından küçükçocuklarının üzerine konutu (evi) olmayan, esnaf sanatkarlarımızın, yanlarındaçalışanların ve bu durumdaki vatandaşlarımızın esnaf ve sanatkarlar odalarıbirliğimize uğramaları kendileri açısından büyük önem arz etmektedir.yaptığımız bu çalışmalar esnaf ve sanatkarlarımızın geleceğine, yararına vemenfaatine olup, konutların yapılacağı bölgede göz önünde bulundurularak, böylebir fırsat ve imkan belki de bir daha gelmeyecektir” ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Başkan Dinçer’den Bayram Daveti: Ihlara Vadisi’ni Keşfedin!