Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ESNAF’A KONUT MÜJDESİ

aksaray esnaf ve sanatkârlar

aksaray esnaf ve sanatkârlar odaları birliği yönetimkurulu başkanı doğan ceylan yapmış olduğu açıklamada; “t.c başbakanlık toplukonut İdaresi başkanlığı ve esnaf ve sanatkârlar odaları birliğimizce ortaklaşaolarak, üyelerimize ve yanlarında çalışanlara yönelik konut projesi, yoğun vebaşarılı çalışmalarımız sonucunda hayata geçirilmiştir.     

tokİ ile birliğimiz işbirliği çerçevesinde, ön taleptoplama yöntemiyle geliştirilen aksaray esnaf ve sanatkârlar odaları birliğitoplu konut projesi kapsamında, aksaray ili, merkez ilçesi, ereğli kapımahallesinde mülkiyeti maliye hazinesine ait 14.301.00 metrekare yüzölçümü5559/1 ve 5562/3 nolu ada/parseller üzerinde projelendirme çalışmasıgerçekleştirilmiştir. birinci etap

olarak; 

bu çalışmalar doğrultusunda,

alt gelir konut grubu olarak; sa tipi-(2+1) brüt 85.75metrekare, 4 blok, 93 adet konut,

standart konut grubu olarak, sa tipi ( 3+1 ) brüt 128.00metrekare, 2 blok, 40 adet olmak üzere toplam 6 blokta 133 adet konut yapılmasıtokİ tarafından uygun bulunmuştur. yapımı planlanan 133 konuta ilişkin tip,metrekare, satış koşul ve fiyatları hakkında tokİ, gerekli bilgiler ziraatbankası atatürk bulvarı aksaray Şubesi ve birliğimizden alınabilecektir.

başvurular 9 temmuz – 10 ağustos 2018 tarihleri arasındayapılacaktır” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

TOKİ'den 51 il için müjde!
Sıradaki Haber TOKİ’den büyük avantaj; TOKİ, Aksaray’ında içinde bulunduğu 51 ilde arsa satışı yapacak!