Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Enflasyon gerilemesi ile fiyat istikrarı sağlanacak

MÜSİAD tarafından düzenlenen 2023

MÜSİAD tarafından düzenlenen 2023 Yılı Değerlendirmesi ve 2024 Yılı Beklentileri programına, T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımı büyük ilgi gördü. Programa MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç, Başkan Yardımcısı Sefa Göktaş, önceki dönem Şube Başkanı Eyup Dağdaş, Altuntaş Yönetim Kurulu Başkanı ve üye Osman Altuntaş ile AEMOT Genel Müdürü Sami Akdoğan da iştirak etti.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, özellikle yılın ikinci yarısından itibaren beklenen enflasyon gerilemesiyle birlikte oluşacak fiyat istikrarının, Türkiye’nin uzun vadeli ekonomik hedeflerine katkı sağlamasını vurguladı. Asmalı, Türkiye ekonomisinin 2024’te dünya ortalamasının üzerinde bir büyüme performansı sergileyeceğine olan güvenini dile getirdi.

Ayrıca, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in önemle vurguladığı Orta Vadeli Program (OVP) konusunda duyulan güveni belirten Asmalı, bu doğrultuda projelerin ve çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Program, ekonomik beklentiler ve stratejik hedeflerin ele alındığı verimli bir platform olarak değerlendirildi. Haber: Ağustos GERÇE