Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EMLAKÇILARDAN ATSO PROJELERİNE DESTEK

aksaray ticaret ve sanayi

aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanıcüneyt göktaş’ın açıklamış olduğu projelere İlimiz gayrimenkul emlak İnşaatkomisyoncular derneğinden destek geldi. 

atso başkanı göktaş’ın geçtiğimiz haftalarda açıklamışolduğu projelerin şehrimizin geleceğine yön verecek olduğunu dile getiren gayrimenkulemlak İnşaat komisyoncular derneği başkanı uğur etlik yaptığı açıklama da“İlimizsanayisinin öncü kuruluşu olan aksaray ticaret ve sanayi odasının yönetimkurulu başkanı cüneyt göktaş, geçtiğimiz günler içerisinde iş dünyamız vekamuoyu ile projelerini paylaşmıştır. bu anlamda ilk olarak derneğimiz veşahsım adına kendisine teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

güneş enerjisi organize sanayi bölgesi adından daanlaşıldığı üzere baştan başa bir yüzyıl projesidir. günümüz dünya’sının en çokihtiyaç duyduğu alanlarda yatırım yapmak ve bu yatırımları sanayi alanlarınadönüştürmek projelerin en zor olanlarındandır. milyonlarca lira gerektiren buprojeye tüm şehir ve iş dünyası olarak katkı sağlamalıyız. Ülkemizin birçokgelişmiş önde gelen şehirlerinden bu projeler yapılmıştır fakat atsobaşkanımızın da belirttiği gibi ülkemiz genelinde en bu proje için en verimliilk 2 şehirden birisidir. başkanımızın belirttiği sultanhanı, İncesu, eskilgüneşli bölgesi bu proje için bulunmaz bir noktadadır. İnşallah bu proje hayatageçer ve şehrimiz çok büyük bir sanayiye daha kavuşur. atso başkanımızın diğerprojeleri de ilçelerimizin geleceğine yönelik çok büyük projelerdir. konyayolunda yapılacak olan ikinci bir organize sanayi bölgesi şehrimizin sanayisinimevcut noktadan çok daha ileriye götürecektir. birkaç yıla kalmaz adana yoluilimiz trafiğini kaldıramayacak düzeye gelecektir. bu anlamda atso başkanımızınprojesi uygun zamanda doğru atılan bir adımdır. İlçelerimize yapılacak olankobİ düzeyindeki sanayi kentlerinde ilçelerimizin geleceğine yön verecekgöçlere engel olacak ve istihdama katkı sağlayacaktır. bu anlamda aksaraygenelinde takdirle karşılanan projelere ilimiz gayrimenkul emlak İnşaatkomisyoncular derneği olarak gereken her katkıyı vereceğiz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB),
Sıradaki Haber Aksaray OSB, Türkiye’nin Stratejik Merkezine Dönüşüyor!