Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emekliye Büyük Promosyon Müjdesi! Bankalar Yarışa Girdi: Promosyon Tutarı 25 Bin TL’ye Dayandı

Ekim ayı itibarıyla bankalar emekli promosyon kampanyalarını güncelledi ve emeklilere sunulan ek gelir fırsatları yeniden gündeme geldi. 15 banka, maaş dilimlerine göre promosyon tutarlarını yükseltti ve ödenen rakamlar 25 bin TL’ye dayandı. İşte bankaların güncel promosyon rakamları ve kampanya detayları…

Ekim ayı itibarıyla bankalar

 

BANKALARIN PROMOSYON YARIŞI KIZIŞTI

Ekim ayında emekli maaşı alanlara yönelik banka promosyonları artış gösterdi. 15 bankanın dahil olduğu promosyon kampanyalarında rakamlar, maaş dilimlerine göre belirleniyor. En yüksek promosyon ödemesinin 25 bin TL’ye ulaştığı kampanyalar emekliler için büyük bir ek gelir fırsatı sunuyor. Peki, hangi banka ne kadar promosyon ödüyor?

BANKA BANKA PROMOSYON DETAYLARI

•Garanti BBVA: Emekli maaşı 10.000 TL’ye kadar olanlara 6.250 TL, 20.000 TL ve üstünde maaş alanlara ise 15.000 TL’ye kadar promosyon veriyor.

•Ziraat Bankası: Emekli maaşını bankadan alanlara 12.000 TL’ye varan promosyon fırsatı sağlıyor.

•Halkbank: SGK emeklilerine 8.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon sunuyor.

•ING Bank: 15.000 TL’ye varan promosyonun yanı sıra otomatik ödeme talimatı verenlere toplamda 18.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

•DenizBank: Maaşını taşıyan emeklilere 12.000 TL’ye varan promosyon ödüyor.

•İş Bankası: Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, 5.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon kazanabiliyor.

•QNB Finansbank: 15.000 TL’ye varan promosyonun yanı sıra kredi kartı avantajlarıyla birlikte 16.200 TL’ye kadar ek gelir sağlıyor.

EMEKLİLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Bankaların emeklilere sunduğu bu promosyon kampanyalarından yararlanmak için emeklilerin maaşlarını üç yıl boyunca ilgili bankadan alma taahhüdü vermeleri gerekiyor. Emekliler, bankaların internet siteleri üzerinden kampanya detaylarını inceleyerek başvurularını yapabiliyorlar.

Promosyon kampanyalarının yanı sıra bankalar, kredi kartı indirimleri ve otomatik ödeme talimatları gibi ek fırsatlar da sunarak emeklilere çeşitli avantajlar sağlamaya devam ediyor.

Haber Merkezi

WhatsApp Business: İşletmelere Özel Hizmetler
Sıradaki Haber WhatsApp’ın Gelir Kaynağı: Reklamsız İş Modeli