Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ek MTV’ye ek avantaj geldi! Ödemesini yapana o tarihe kadar tamamen ücretsiz olacak

Ek MTV’ye ek avantaj

Ek MTV’ye ek avantaj geldi! Ödemesini yapana o tarihe kadar tamamen ücretsiz olacak

Araç sahiplerine bilgi verildi ve ek MTV ödemelerini gerçekleştiren araç sahipleri için özel fırsatlar sunuldu. Bu avantajdan Ziraat Bankası kanalıyla ek MTV ödemesi yapan sürücüler yararlanacak. İşte detaylar..
Ziraat Bankası tarafından yapılan bir duyuruda ek MTV ödeyen araç sahipleri için bir kampanya başlatıldığı bildirildi. Bankadan yapılan açıklamaya göre, Bankkart Kart ve Bankkart Başak Kart’ın kredi kartı imkanı ile MTV işlemin dört taksite bölünecek.

ZİRAAT BANKASI EK MTV KAMPANYA AÇIKLAMASI
Ziraat Bankası kampanyasının 1 Kasım 2023 ile 4 Aralık 2023 tarihlerinin arasında geçerli olduğu bildirildi. Kampanyaya kapsamuında Ziraat Bankası mobil uygulamaları, internet şubesi, ‘www.gib.gov.tr’ ​​(https://ivd.gib.gov.tr, https: //intvrg.gib.gov). tr) adresleri kullanılarak Bankkart ve Bankkart Başak kartının özellikleriyle birlikte yapılacak olan taksitli ek MTV ödemeleri işlemleri 4 eşit taksite bölünecek.

Ana kart, ona bağlı ek kartlar, sanal kartlar kullanılarak yapılan taşıt vergisi ödemeleri de kampanya kapsamındadır. Bankkart banka kartı, Bankkart Free ve Bankkart Business ürünleri kullanılarak yapılan ödemeler kampanya kapsamında değildir. Haber Merkezi