Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEVİR İŞLEMLERİDE ARTIK ATSO’DA

ulaştırma,denizcilik ve haberleşme bakanlığı

ulaştırma,denizcilik ve haberleşme bakanlığı tarafından karayollarında ticaretifaaliyetler bulunanlara yönelik olarak verilen k belgelerindeki dönüşümişlemleri ile birlikte devir işlemleri de bundan sonra aksaray ticaret vesanayi odasında yapılacak. 

Üyelerinve vatandaşların bundan sonraki süreçte dönüşüm ve devir işlemleri içinankara’ya gitmesine gerek kalmadığının altını çizen aksaray ticaret ve sanayiodası yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş, açıklamasında; “karayollarındaticaretlerine yönelik olarak k belgesi bulunan üyelerimizin vevatandaşlarımızın ankara’da yaptırmış olduğu dönüşüm ve devir işlemleribundansonra aksaray ticaret ve sanayi odamızın k belgesi servisinden yapılacaktır. ayrıcak belgesi herhangi bir sebepten dolayı geçersiz hale gelmiş olanlardakty’nin71. maddesi kapsamında yetki belgelerini geçerli belge ücretinin%50’sini ödemek kaydı ve ilgili şartları tamamlaması ilebirlikte yeniden aktif hale getirebilirler.

bugündenitibaren odamızdan alınan k belgelerini dönüştürmekyada yönetmelik çerçevesindedevretmek isteyen üyelerimiz ve vatandaşlarımız aldıkları k belgelerinibirbirleri ile dönüştürme işleminive devir işlemlerini odamıza başvuru yoluylayapabilirler. k belgeleri hizmetlerinde en büyük sıkıntılarından birisi olan veişlemler için ankara’ya gitmek zorunda kalan üyelerimizin ve vatandaşlarımızınsorunlarına çözüm olunmuştur. bu anlamda bu sıkıntımızın ortadankaldırılmasında başta ulaştırma, denizcilik ve haberleşme bakanlığımız olmaküzere türkiye odalar ve borsalar birliğimiz ile tüm emeği geçenlere teşekkürediyorum” dedi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’da Osmanlı eserleri yeniden canlanıyor!