Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DAĞDAŞ GÜVEN TAZELEDİ

aksaray mÜsİad 8. olağan

aksaray mÜsİad 8. olağan genel kurul toplantısında mevcutmÜsaİd aksaray Şube başkanı eyüp dağdaş tek liste ile tekrar güven tazeleyerekbaşkan seçildi.

mÜsİad 8. olağan genel kurul toplantısı mÜsİad’ın aksarayşubesindeki toplantı salonunda yapıldı. olağan genel kurul toplantısına çoksayıda aksaray mÜsİad yönetim kurulu ve üyeleri katıldı.

mÜsİad 8. olağan genel kurul toplantısının açılışıİstiklal marşı, saygı duruşu ve kuran’ı kerim tilaveti ile başlarken olağangenel kurul’ da tek liste ile girerek seçilen mevcut şube başkanı eyup dağdaşbir konuşma yaptı.

başkan dağdaş; “2008’de temellerini attığımız mÜsİadaksaray şubemizin 11’yıldır iyi bir dayanışma örneği vererek hem ülkesine hem debölgesine hizmet etmeye devam etmektedir. mÜsİad olarak faaliyetlerimizdekiamacımız ülkemizdeki ticaret ve yatım imkânlarını yetiştirmek. diğer ülkelerarasındaki ilişkileri geliştirerek yatırım ve ticaret ortaklıklarını artırarak bugüzel ülkenin idealleri ve inançları doğrultusunda daha iyi bir hayatsürmelerine katkı sağlamaktır. mÜsİad olarak mÜsİad gerek teşkilatlanmasınagerek düzenlediği fuarlar ve etkinliklerle uluslararası program ve gezilerlesektörel zirvelerle üyelerine temin ettiği iş fırsatlarıyla türk iş dünyasınıngönüllü üyelik esası ile çalışan en yaygın ve etkin bir sermaye platformudur.değerli arkadaşlar 2018-2019 yılını kapsayan 8. olağan genel kurulumuzu icraetmek için toplandık. 2015 yılında geldiğimiz başkanlık görevinde 4. yılımızıtamamlamış bulunmaktayız. genel merkezimizin ve siz değerli mÜsİad üyelerinindoğrultusunda 2 yıllık sürecek olan başkanlık görevine yeniden aday olduk.genel kurul sonrası yeni yönetim kurulunun mÜsİad aksaray şubemizin üyeleri ilebirlikte inşallah 2 yıl daha birlikte çalışacağız. bu 2 yıl içerisinde dahaönceki dönemimizde yapamadığımız ve projelerimizde eksik kalan kısımlarıinşallah 2020’ye kadar hedeflerimize ulaşmak için gayret edeceğiz” dedi.

mÜsİad aksarayŞubesinin yeni yönetim kurulu listesi ise

yönetim kuruluasil

1-eyüp dağdaş

2-mahmut aliç

3-muhammet atılgan

4-Ömer karacagün

5-tamer yalvaç

6-ali baştuğ

7-erol aslanhan

8-faruk alkan

9-ceyhan yıldız

10-mehmet karabıyık

yönetim kuruluyedek

1-ramazan kanat

2-hakan eren

3-mehmet tuğrul

4-ali dede Öztürk

5-arif başer

denetim kuruluasil

1-fazilet daysal

2-atilla Şahan

3-soner gökbayrak

denetim kuruluyedek

1- İlyas eraltın

2- aleattin kelik

3- halis volkan akıncı

haber vedat tunç

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

İYİ Parti Aksaray milletvekili ve
Sıradaki Haber İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, Dolu afeti sonrası çiftçilerin sesini Meclis’te dile getirdi