Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇEYREK ALTIN 350 TL OLDU

songünlerde düşen dövizle birlikte

songünlerde düşen dövizle birlikte altın fiyatlarında da düşüşler yaşandı. 

yaklaşık 2 ay önce 425 tl’lere kadar çıkan çeyrek altın,kapalı Çarşıda alış 340 tl olurken satış ise 350 tl ile inişe geçti. 22 grambilezikteki altın ise alış 193 iken satış 199 oldu.

sarrafçı esnaflar ise “Çeyrek altın türkiye’de en yaygınolarak kullanılan yatırım aracıdır. Çeyrek altın 22 ayar olup 18 mm çapında vekulpsuz hali 1.75 gram ağırlığındadır. yatırım için en uygun altıntürlerindendir. ayrıca piyasada en kolay bulunan altın çeşitleri arasındadır.

düğünlerde, özel günlerde genellikle çeyrek altıntakılır. bunun birden fazla sebebi vardır. sattığınızda fazla fiyat farkıolmadan yakın değerde ücret karşılığında bozdurulabilmektedir. alımı tetikleyendiğer etken ise en uygun fiyatlı takı altını olması. Çeyrek altında yeni veeski tarih durumu vardır. bulunduğumuz yıl tarihi varsa üzerinde yeni çeyrekaltın olarak geçmektedir. yeni tarihli çeyrek altına rağbet olmaz çünkü yılbitiyor. yeni yılla birlikte yeni tarihli çeyrek altına talep olur. düğünmevsimin bitmesiyle sektör olarak altın durgun geçiyor. bu da normal sadeceyatırımcılar alım satım yapıyorlar” dediler.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesinden şok karar; Aksaray’da
Sıradaki Haber Kurban Bayramında Aksaray’da toplu ulaşım ücretsiz; İşte hareket saatleri!