Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BU SEMİNER KAÇMAZ

ekonomi bakanlığı, türkiye odalar

ekonomi bakanlığı, türkiye odalar ve borsalar birliği,orta anadolu İhracatçılar birliği ile aksaray ticaret ve sanayi odasınınbirlikte düzenleyeceği dış ticaret semineri09.05.2018 Çarşamba günü saat:09.00’da atso konferans salonunda yapılacak.

İlimizin ve Ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu alan olandış ticareti artırmak adına eğitim ve seminerlere başlayan aksaray ticaret vesanayi odası bu anlamda tüm üyelerini, üniversite öğrencilerini ve vatandaşlarıseminere davet etti.

atso baŞkani gÖktaŞ “en bÜyÜk gayemİz aksaray’i İhracatmerkezİ yapmak”

aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanıcüneyt göktaş, tarafından yapılan açıklamada; “Ülkemizin 2023 hedeflerineulaşması için en önemli alan olan dış ticarette ekonomi bakanlığımız,türkiyeodalar ve borsalar birliğimiz, orta anadolu İhracatçılarbirliği ve odamız iş birliği ile seminer vereceğiz.  ekonomi bakanlığından gelen uzmanlarımızihracata dair önemli konuları üyelerimiz ve vatandaşlarımız ilepaylaşacaklardır. 

anadolu’nun parlayan yıldızı şehrimizin sanayide çok dahaiyi konumlarda olmasını sağlamak için en başta ihracatını artırmalıyız.geçtiğimiz yıl rakamlarına baktığımızda ithalatımızın az ihracatımızın çokolduğunu net bir şekilde görüyoruz fakat bizim bu alanda hedefimizin sonuyoktur. bizim en büyük gayemiz aksaray’ı ticaret ve İhracat merkezi yapmaktır.bunun için gerekli olan tüm altyapılar şehrimizde mevcuttur. bugün türkiye’ninstratejik konumu en yüksek olan ili aksaray’dır. bu avantajları çok iyikullanmalıyız. dünya’da artık ülkeler yarışmıyor, şehirler yarışıyor ise bizdebu yarışta aksaray’ı en ön sıralarda tutmaya çalışmalıyız. bu yolda en büyükihtiyacımız ise eğitimlerdir. tüm üyelerimizden ve vatandaşlarımızdan bu önemliseminere katılımlarını diliyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi ekipleri, sabahın ilk
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi Kurban Kesim Alanlarını Temiz Tutuyor!