Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Brisa Aksaray Fabrikası “Geçici Üretim İşçisi” istihdam edecek

Türkiye lastik sektörünün mobilite

Türkiye lastik sektörünün mobilite lideri Brisa, Aksaray fabrikasının üretim bölümlerinde görevlendirilmek üzere geçici işçi istihdam edeceğini duyurdu.

Bridgestone ve Lassa markaları ile lastiğin ötesinde hizmetler sunarak Türkiye’deki mobilite dönüşümüne liderlik eden Brisa, Aksaray fabrikasının üretim bölümünde geçici olarak istihdam edilmek üzere işçiler arıyor.

Başvuruda bulunacak adaylardan, meslek yüksek okulu, teknik lise veya endüstri meslek lisesi mezunu olma ön niteliğini taşıması ve Brisa Aksaray fabrikasına yakın olan servis güzergâhlarında ikamet etmesi bekleniyor. Bu beklentileri eksiksiz karşılayan, test ve mülakatlarda başarılı olan adaylar kontenjan dahilinde Brisa Aksaray fabrikasında geçici olarak istihdam edilecek.

Başvurular, www.kariyer.net adresindeki “Brisa İş İlanları” bölümünde yer alan “Geçici Üretim İşçisi” ilanı üzerinden alınıyor.

Brisa Aksaray Fabrikası: Kırımlı OSB. Mahallesi Şehit Fatih Kalu Sk. No:1-1 Aksaray Brisa Lastik Fabrikası Merkez/Aksaray  *Haber Bülteni