Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BORSADA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

aksaray ticaret borsası yönetimi

aksaray ticaret borsası yönetimi 48 merkez mahallemuhtarıyla istişare toplantısında bira araya geldi. toplantıda birlik,beraberlik ve hizmet mesajları verildi.

aksaray ticaret borsası meclis salonunda gerçekleştirilenistişare toplantısına aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök, yönetimkurulu başkan yardımcısı naci duman, İl genel meclis Üyesi ve damızlık koyunkeçi yetiştiricileri birliği başkanı mahmut aktürk, muhtarlar derneği başkanımehmet emin tetik ve İl merkez mahalle muhtarları katıldı.

toplantı sonrası bir açıklama yapan aksaray ticaretborsası başkanı hamit Özkök şu ifadelere yer verdi.

“aksaray merkezde bulunan 48 mahalle muhtarımız ileaksaray ticaret borsası yönetimi olarak halka dokunan insanlarla birlikteistişarelerde bulunup, şehir dinamikleri ile çalışır bilinci ile halka hizmetetmenin önemine değindik. muhtarlarımız ile birlikte vatandaşlarımıza hizmetetmek için üretilecek her türlü projede yer alacağımızı ifade ettik.kendilerine hem nazik ziyaretleri için hem de yapılan istişare toplantısınakatıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

muhtarlar derneği başkanı mehmet emin tetik ise “böylebir toplantıda bizlere ev sahipliği yaptığı için aksaray ticaret borsasıbaşkanı hamit Özkök’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesinden şok karar; Aksaray’da
Sıradaki Haber Kurban Bayramında Aksaray’da toplu ulaşım ücretsiz; İşte hareket saatleri!