Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BORSA ÇALIŞIYOR ORTAKÖY KAZANIYOR

aksaray ticaret borsası başkanı

aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök, bir dizitemaslarda bulunmak Üzere ortaköy İlçesini ziyaret etti. 

aksaray ticaret borsası başkanıhamit Özkök, beraberinde aksaray ticaret borsası meclis Üyeleri yakup uğur,mehmet ekici, sür-dem yapı yetkilileri fikret sürmeli ve durmuş demirziyaretlere eşlik etti.

başkan Özkök ilk olarak ortaköy belediye başkanı mahmutÜtük’ü makamında ziyaret etti. yapılan ziyarette gündemdeki konular hariciyapımı tamamlanan ve aktif olarak çalışmaya devam eden aksaray ticaret borsasıyunus emre tarım ticaret merkezi hakkında istişarelerde bulundu. tarım ticaretmerkezinin sorun ve sıkıntıları, çözüm önerileri ve eksikleri masa yatırılarakneler yapılması gerektiği konusunda karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.ortaköy belediye başkanı mahmut Ütük’ ü ziyaret eden aksaray ticaret borsasıbaşkanı hamit Özkök daha sonra meclis Üyeleri mehmet ekici ve yakup uğur ilebirlikte ortaköy yunus emre tarım ticaret merkezinde incelemede bulundu. buradabir açıklama yapan başkan Özkök şu ifadelere yer verdi.

“kamil odur ki, koya dünyada eser; eseri olmayanınyerinde yeller eser”

“ortaköy yunus emre tarım ticaret merkezi’nde meclisiüyelerimiz yakup uğur ve mehmet ekici ile birlikte İncelemelerde bulunuyoruz.biz burada ortaköy’ümüz için çok büyük bir projeyi kazandırmış olmanınmutluluğunu yaşıyoruz. ben buradan bu tesisin ortaköy’e kazandırılmasında kaymakambey’e, belediye başkanımıza, meclis üyelerimizden İlhan demir, mehmet ekici,yakup uğur beyefendiye, ortaköylü hemşerilerimize ve esas olan üyelerimize çokteşekkür ediyorum. Önemli olan bu hizmete başlamaktı. bizlerde başladık veyüzümüzün akıyla bitirdik. görüyoruz ki yapılan bu eser ortaköy’ümüze çokyakıştı. ortaköy her şeyin en iyisine laiktir. burada daha çok projelerimizolacak. ben bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Şimdiye kadar hiç bedava traş
Sıradaki Haber Sonunda vatandaş suskunluğunu bozdu;Hiç bedava oldun mu? 150-200 lira lan!