Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BÖLGENİN KANAAT ÖNDERLERİ BORSAYI ZİYARET ETTİ

aksaray İl genel meclis

aksaray İl genel meclis Üyeleri, aksaray ticaretborsasını ziyaret ederek, aksaray ticaret borsası ile yaptıkları ve yapacaklarıprojeler hakkında istişarelerde bulundular.

ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren aksarayticaret borsası başkanı hamit Özkök, “bu gün aksaray için yüreği çarpanlar ilebirlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. aksaray ticaret borsası yönetim kuruluÜyemiz olan mahmut aktürk’ünde İl genel meclisi Üyesi olması bizlere onurvermektedir. Şehri için yüreği çarpanlar olarak tabir ettiğim siz değerli İlgenel meclis Üyelerimizin tamamı ile dostluğumuz, hasbihalimiz vardır. kendileriile birçok projede beraber olmanın mutluluğunu yaşadık. ben bu vesile ile bugün aksaray ticaret borsamızı şereflendiren değerli kanaat önderlerimiz, İlgenel meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyorum. yaptıkları işi sorumlulukbilinci ile önce ilçelerine ve şehrimize hizmet etmektedirler. bundan sonradayüreklerindeki heyecanlarının bitmemesini diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.

İl genel meclisi grup başkan vekili celalettin kılıç “ bugün İl genel meclis Üyeleri arkadaşlarımız ile birlikte aksaray ticaret borsasınıziyaret ediyoruz. bizleri kabul ettikleri için başkanımıza çok teşekkürediyorum. burada Şehrin lokomotifi olan aksaray ticaret borsasınınçalışmalarını dışarıdan izliyoruz. İl Özel İdaresi ile birlikte ve İl genelmeclisimiz ile birlikte birçok projelerde birlikte olmuştuk undan sonradabirlikte çalışmaya devam edeceğiz. ben başarılı çalışmalarından, aksaray’ ayaptığı katkılardan dolayı hamit başkanıma teşekkür ediyorum. İl genelmeclisimiz her zaman ticaret borsamızın yanına olduğunu ifade etmek isterim.tekrardan başkanımıza teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

İl genel meclis başkan vekilii sadettin İriş ise meclisolarak bizi burada ağırladınız sizlere çok teşekkür ediyorum. her zaman içinaksaray’ın hizmetindeyiz. elimizden geldiğince şehrimize ve ülkemize hizmetetmeye devam edeceğiz. tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

yapılan ziyaret aksaray ticaret borsası başkanı hamitÖzkök’ün hediye takdiminden sonra son buldu.

 haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi ekipleri, sabahın ilk
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi Kurban Kesim Alanlarını Temiz Tutuyor!