Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO YÖREX’TE AKSARAY’I TANITIYOR

aksaray ticaret ve sanayi

aksaray ticaret ve sanayi odası antalya yörex (yöreselÜrünler) fuarında ilimizin tanıtımını yaparak, ziyaretçilere aksaray ve İşdünyamız hakkında bilgi veriyor.

bu yıl 9.defa düzenlenen ve anadolu’nun kültürel değerlerininyanı sıra ülkemizin 81 ilindeki yöresel ürünlerinin tanıtıldığı ve türkiye’ninantalya’da buluştuğu yöresel Ürünler fuarına, atso yönetim kurulu tam kadro ilekatılım gösterirken, atso başkanı cüneyt göktaş fuara ilişkin açıklamalardabulundu.

yÖrex yöresel Ürünler fuarının, üretildiği veyayetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri gıda ürünleri, el sanatı vesanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen birorganizasyon olduğunun altını çizen atso yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş,yaptığı açıklama da; “ yöresel ürünlerin ticarileşme süreçlerini desteklendiği,yöresel ürünlerde markalaşmanın sağlandığı, yöresel ürünlerin katma değerininarttırıldığı, yöresel ürünleri üreten işletmelerin ekonomik kapasitelerinigeliştirildiği ve yöresel ürünleri kamuoyuna mal etmenin amaç olarak elealındığı yÖrex fuarında bu yılda aksaray ticaret ve sanayi odası olarak yeralıyoruz. İlimizin yöresel Ürünlerini tanıtım standımızda sergileyerek aksarayhakkında katılımcılara bilgi veriyoruz. aksaray’a yatırım yapmak için 10 neden başlığı altında tüm maddeleri veneden aksaray’ı seçmeleri gerektiğini anlatarak şehrimizin tanıtımına katkısağlıyoruz. İlk gün standımıza olan ilgi görülmeye değerdi.  aksaray iş dünyasının öncü kuruluşu olarakşehrimiz sanayisini en iyi şekilde temsil ediyor ve tanıtıyoruz.  son yıllarda aksaray’ın markalaşma ve reklamnoktasında tanıtımı en üst düzeylere ulaşmaktadır. gerek kamu kurumlarımızgerek belediyemiz gerekse sivil toplum kuruluşlarımız olsun şehrimizintanıtımına büyük önem vermektedir. aksaray’ı ne kadar farklı noktada farklıortamda tanıtır isek şehrimiz o kadar büyük mesafe kat eder. bu anlamda bizbugün burada 81 ilimizin diğer bir tabir ile türkiye’nin buluştuğu yörexfuarında aksaray’ı tanıtmaya devam ediyoruz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesinden şok karar; Aksaray’da
Sıradaki Haber Kurban Bayramında Aksaray’da toplu ulaşım ücretsiz; İşte hareket saatleri!