Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO HEYETİNDEN ADLİYE ZİYARETİ

aksaray ticaret ve sanayi

aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanıcüneyt göktaş, meclis başkanı fatih tekin ve yönetim kurulu Üyelerinden oluşanatso heyeti, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan ilimiz cumhuriyet başsavcısıİbrahim cansever, İdare mahkemesi başkanı Şenol karadeniz’e hayırlı olsunziyaretinden bulunurken, ağır ceza mahkemesi başkanı seyfullah sarıgül ve barobaşkanı av. beytullah coşkun’a iade-i ziyarette bulundu.

ziyaretler sonrasında açıklama yapan aksaray ticaret vesanayi odası başkanı cüneyt göktaş yaptığı açıklama da; “İlimiz cumhuriyetbaşsavcılığı görevine başlayan sayın İbrahim cansever ve İdare mahkemesibaşkanı Şenol karadeniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak şehrimiz ve işdünyamız hakkında karşılıklı hasbihâl ettik. cumhuriyet başsavcımız ve İdaremahkemesi başkanımız aksaray için üzerlerine düşen her görevi fazlası ileyerine getireceklerini bizlere belirttiler.

ortak aklın gücüyle geleceğin sanayi kentini aksaray’dainşa ederken bu şehrin tüm idarecilerine yöneticilerine siyasetçilerine siviltoplum kuruluşlarına ve kamuoyuna ihtiyacımız vardır. bu anlamda her türlüdesteği vermeye hazır olan aksaray cumhuriyet başsavcısı İbrahim cansever,İdare mahkemesi başkanı Şenol karadeniz’e şehrimize hoş geldiler temennisi ileyeni görevlerinde başarılar diliyorum. 

hayırlı olsun ziyaretlerimizden sonrasında ağır cezamahkemesi başkanı sayın seyfullah sarıgül ve baro başkanımız av. beytullahcoşkun’la görüşerek hasbihal ettik. aksaray inşallah ortak aklın gücüylegelecek türkiye’nin sanayi kentlerinden olacaktır” dedi.

meclis başkanı fatih tekin’de ziyaretler sonrasındayaptığı açıklama da “yeni yönetim kurulumuz ile birlikte ilimiz adlimakamlarına ziyarette bulunduk.  aksaraycumhuriyet başsavcılığı görevine atanan İbrahim cansever ve İdare mahkemesibaşkanı Şenol karadeniz’e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. aynı zamandaağır ceza mahkemesi başkanı seyfullah sarıgül ve baro başkanı av. beytullahcoşkun’uda ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.  

dünya genelinde yaşanan ekonomi savaşlarından ülkemizinve şehrimizin en az zararla ayrılması için birlik ve beraberlik çatısı altınabuluşarak herkesin çalışması gerektiğini beyan ettik. bu anlamda adlimakamlardaki cumhuriyet başsavcımız İbrahim cansever, İdare mahkemesibaşkanımız Şenol karadeniz, ağır ceza mahkemesi başkanı seyfullah sarıgül vebaro başkanı av. beytullah coşkun bizlere desteklerini ileterek bu çatınınaltında yer alacaklarını dile getirdiler. atso meclisi adına kendilerineteşekkürlerimizi ileterek görevlerinde başarılar diledik” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’da Osmanlı eserleri yeniden canlanıyor!