Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO HEYETİ ZİYARETLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

aksaray ticaret ve sanayi

aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanıcüneyt göktaş, meclis başkanı fatih tekin ve yönetim kurulu Üyelerinden oluşanatso heyeti ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

“gelecek türkiye’nin sanayi kentini İnşa ediyoruz”vizyonu ile hem iade-i ziyaretleri yerine getiren hem de atso’nun megaprojelerini ilimizin yöneticileri ile görüşen atso heyetine kamuoyundan büyükdestek geliyor.

atso projelerinin hayata geçirilmesi ile birlikteilimizin mevcut konumundan büyük bir oranda adım atacağı ve aksaray’ın çokhızlı büyüme potansiyeline girerek 2023 yılının türkiye’sinde sanayi kentiolacağının altını çizen atso başkanı göktaş, ziyaretler sonrasında yaptığıaçıklama da; “İade-i ziyaretlerimize ve proje tanıtımlarımıza aralıksız olarakdevam etmekteyiz. geçtiğimiz hafta içerisinde İlimiz ticaret İl müdürü vahitÖzer, tapu müdürü İsa alıcı, sosyal politikalar İl müdürü İsrafil aktürk, tarımİl müdürü bülent saklav ve Çevre Şehircilik İl müdürü hüsnü yıldız’ı ziyaretederek projelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. bugüne kadaryaptığımız tüm ziyaretlerimizde ilimizin kamu kurum ve kuruluşlarımızın çokdeğerli İdarecilerinden, siyasilerinden, stk başkanlarından ve kamuoyumuzdanolumlu görüş ve destekler almaktayız. bu anlamda doğru adımlar attığımızınbilincinde olarak projelerimizi hayata geçirmek için daha çok çalışacağız.bizlere inanan desteklerini esirgemeyen tüm idarecilerimize, siyasilerimize,yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi ekipleri, sabahın ilk
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi Kurban Kesim Alanlarını Temiz Tutuyor!