Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO FUARLARA DEVAM EDİYOR

Bu haberin fotoğrafı yok

aksaray ticaret ve sanayi odası fuar organizasyonlarınaseçimlerin hemen arkasından devam ederken, gaziantep’te düzenlenen ve bölgeninen büyük fuarlarından olan domotex 2018 halı fuarı  ile üyelerini buluşturan aksaray ticaret ve sanayi odası, fuara katılım gösterenüyeler tarafından tam not aldı.

gaziantep’te düzenlenen fuara atso üyelerinin dışında,yönetim kurulu başkan yardımcısı ahmet kulak ve yönetim kurulu Üyeleri enverŞanlı ile cebrail Çınar’da katılım gösterdi.

katılımcıları yalnız bırakmayan ve fuara katılım gösterenatso yönetim kurulu başkan yardımcısı ahmet kulak, fuar organizasyonusonrasında yapmış olduğu açıklama da;“makine halısı üretiminin merkezikonumundaki gaziantep’te düzenlenen domotex turkey fuarına üyelerimiz ilebirlikte katılım gösterdik.bu fuar organizasyonu 2017 yılında 21.509m2 alanda 10 ülkeden 203 firmanın katılımıyla gerçekleşirken fuar 4 günboyunca 9.124 profesyonel tarafından ziyaret edilmiştir. bu yılise domotex turkey 2018’e 35 yabancı firma katılmakta ve bu firmalar fuaralanında toplam 2.532 m² alanda ürünlerini sergilemektedir. ayrıca bu yılkifuara amerika, belçika, Çin, danimarka, hindistan, İran, Özbekistan, sırbistan,türkmenistan ve Ürdün’den firmalar katılım göstermiştir. bu anlamda bölgenin enönemli fuarlarından birisini üyelerimiz ile buluşturduk. biliyor ve inanıyoruzki fuarlar dünya’daki en büyük pazarlardır. bu anlamda bu pazarlar ileüyelerimizi buluşturmaya devam edeceğimi belirterek, katılım gösteren tümüyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesinden şok karar; Aksaray’da
Sıradaki Haber Kurban Bayramında Aksaray’da toplu ulaşım ücretsiz; İşte hareket saatleri!