Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO 4 YILINI PLANLIYOR

aksaray ticaret ve sanayi

aksaray ticaret ve sanayi odası 2018 2022 yönetim dönemibelirlemiş olduğu hedefler doğrultusunda 4 yıllık stratejik plan çalışmalarınabaşladı.

atso meslek komitelerinin üyelerinin uzmanlarla bir arayagelerek sektörlerine ve üyelere yönelik olarak önerileri ve hedefleri raporedilmeye başlandı.

atso vizyonunun ve hedeflerinin meslek komitelerindençıkan sonuçlarla şekil alacağını belirten aksaray ticaret ve sanayi odası yönetimkurulu başkanı cüneyt göktaş, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklama da;“göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimiz sanayisine yönelik olarakaraştırmalar yapıyor ve fizibilite çalışmaları yaparak 4 yıllık stratejikplanımızı oluşturmaya çalıştık.

hedeflerimiz yaptığımız toplantılar, projeler veçalışmalar neticesinde daha net şekil almaya başladı fakat bizim stratejimiztamamen üyelerimiz ve sanayimize yönelik olduğundan dolayı meslekkomitelerimizi bu plana dahil ederek sektörleri mutfağından masaya yatıralım veher şeyi çok daha belirgin şekilde görelim diye düşündük. bu kapsamda stratejikplanımız oluşturulmadan öncesinde odamızda faaliyet gösteren 10 adet meslekkomitemizdeki üyelerimiz ile bir araya gelerek sektörleri analiz etme imkânımızoldu. Önümüzdeki günlerde sivil toplum kuruluşlarımız, kamu kurum vekuruluşlarımız ve Şehrimiz sanayisinin kanaat önderleri ile de bir arayagelerek gelecek türkiye’nin sanayi kentinin aksaray olması için stratejikplanımızı ortaya çıkaracağız.  bu şehrinçok daha iyi yerlerde olması adına her türlü çalışmayı adım adım atarak çokgüzel bir planlamayı ortaya çıkacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.

 haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB),
Sıradaki Haber Aksaray OSB, Türkiye’nin Stratejik Merkezine Dönüşüyor!