Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı iş insanı dönerini dünya markası yaptı

Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinden iş
Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinden iş insanı Cuma Dağlı Maydonoz Döner markası ile ülkemizde marka olmayı başardı. Cuma Dağlı, döner markası ile büyümeye de devam ediyor. Aksaraylı iş insanı Cuma Dağlı Maydonoz markası döneri ülkemize ve dünyaya tutulan döner markası yapmayı başardı.
Aksaraylı iş insanı Cuma Dağlı yaptığı açıklama ile “Yeni fabrikamızla geleceğe adım attık” dedi.
İŞ İnsanı Cuma Dağlı açıklamasında,  Bugün heyecanla sizlere müjdelemek istediğimiz büyük bir gelişme ile karşınızdayız. Şirketimiz, yeni bir döneme başlamak için büyük bir adım attı ve yeni bir üretim tesisi satın alma projesini tamamladı. Bu projenin hayata geçirilmesi, bizim için uzun süredir beklenen bir gelişmeydi ve bizler için büyük bir mutluluk kaynağı oldu.
Yeni üretim tesisimiz, son teknoloji üretim ekipmanları ve sürdürülebilir üretim prosesleri ile donatıldı. Bu sayede ürün kalitemizi daha da yükseltecek ve çevreye olan duyarlılığımızı artıracak bir alan oluşturduk.
Ayrıca, yeni üretim tesislerimizde çalışanlarımıza modern ve güvenli bir çalışma ortamı sunmaktan dolayı da mutluyuz.
Bu yatırım, franchise noktalarımıza ve müşterilerimize daha hızlı ve daha verimli hizmet sunma kapasitemizi artırmamıza da olanak tanıyacak. Ürünlerimizi daha hızlı bir şekilde üretebilir ve teslimat sürelerini kısaltabiliriz. Bu da franchise noktalarımıza daha fazla esneklik ve rekabet avantajı sağlayacak.
Yeni üretim tesisimiz, şirketimizin büyüme ve başarı yolculuğunda sadece bir adım. Gelecekte daha fazla yeniliğe, daha fazla yatırıma ve daha fazla başarıya imza atmak için heyecanlıyız.
Yeni Fabrikamız ile birlikte üretim fabrika sayımız 2 oldu ve aylık üretim kapasitemiz 800 tona yükselmiş oldu.
Hayırlı olsun” dedi.
Maydonoz Döner Europe Maydonoz Döner TR
haber: Ağustos GERÇE