Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY’IN TALEPLERİ DİLE GETİRİLDİ

türkiye odalar ve borsalarbirliği

türkiye odalar ve borsalarbirliği (tobb) başkanı m. rifat hisarcıklıoğlu, cumhurbaşkanı recep tayyiperdoğan ve bazı bakanların katılımıyla tobb İkiz kuleler’de düzenlenen tobbtürkiye ekonomi Şurası’na katılan aksaray ticaret ve sanayi odası yönetimkurulu başkanı cüneyt göktaş, meclis başkanı fatih tekin ve aksaray ticaret borsasıyönetim kurulu başkanı hamit Özkök, aksaray’ın temel bütün sorunlarını veihtiyaçlarını şura da dile getirdi. 

aksaray/ulukışla demiryoluhattının ihalesinin biran evvel yapılması, dış havzalardan aksaray’a sutransferinin gerçekleşmesi, osb altyapı yatırımlarının Ödenek ayrılarak hizmetesunulması noktasında oda ve borsa tarafından hazırlanan raporlar, sanayi veteknoloji bakanı mustafa varank’a teslim edilirken, türkiye cumhuriyeti başkanırecep tayyip erdoĞan’a da ihtiyaçlar hakkında bilgi verildi.

ekonomi Şûrası sonrasındaaksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kuruşu başkanı cüneyt göktaş ve aksarayticaret borası hamit Özkök ortak bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.

aksaray için çalmadık kapıbırakmayacaklarının altının çizildiği açıklamada; “bugüne kadar aksaray’ın enbüyük sorunları arasında yer alan aksaray/ulukışla demiryolu hattınınihalesinin biran evvel yapılması, dış havzalardan aksaray’a su transferiningerçekleşmesi, osb altyapı yatırımlarının Ödenek ayrılarak hizmete sunulmasıbizzat türkiye cumhuriyeti başkanı recep tayyip erdoĞan’a iletilmiştir.aksaray’ın sanayi’de, tarım’da, hayvancılıkta ve turizm’de büyümesinin önündekien büyük engellerin bunlar olduğunu, engellerin kalkması ile bölgede hızlabüyüyen ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak ilin aksaray olacağını dilegetirdik.

somuncu baba’nın, tapdukemre’nin, yunus emre’nin diyarı hasan dağının yüz akı, yiğit ve dürüst İnsanlarşehri aksaray için gerekenin yapılacağı noktasında devlet büyüklerimizindesteğini almış bulunuyoruz. 

gerek ticaret ve sanayiodamız gerekse aksaray ticaret borsamız şehrin en iyi noktada olmasına adınatüm adımları atmaktadır.

dünya’da ülkelerin değilşehirlerin yarıştığı bir ortamda aksaray’ı en iyi şekilde temsil ederek hakettiğimiz tüm projelerin ve desteklerin takipçisi olacağımızın kamuoyutarafından bilinmesini istiyor tüm şehrimizi ortak aklın gücüyle hareket ermeyedavet ediyoruz” denildi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Şimdiye kadar hiç bedava traş
Sıradaki Haber Sonunda vatandaş suskunluğunu bozdu;Hiç bedava oldun mu? 150-200 lira lan!