Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Mahalle ve Köyleri O tarihte Elektriksiz Karanlıkta Kalacak!

Elektrik dağıtım şirketi MEDAŞ,

Elektrik dağıtım şirketi MEDAŞ, Aksaray/Merkez’de planlanan bakım çalışmaları sebebiyle belirli bölgelerde elektrik kesintisi uygulayacak. Kesinti süresi içinde dikkat edilmesi gereken önemli detaylar da açıklandı.

MEDAŞ Aksaray İşletmesi, altyapı ve bakım çalışmalarını sürdürme amacıyla 28 Ocak Cuma ve 30 Ocak Pazar günlerinde Aksaray/Merkez’deki belirli mahallelerde planlı elektrik kesintileri gerçekleştirecek. İlk kesinti 28 Ocak 10:00-10:30 saatleri arasında Çiftlik Mahallesi’nde uygulanacak. Daha sonra aynı gün içinde Hasas Mahallesi’nde 11:00-11:30 saatlerinde, Nakkaş Mahallesi ve Şifahane Mahallesi’nde de etkilenecek.

30 Ocak Pazartesi günü ise Yenikent Beldesi ve Gazi Mahallesi’nde 10:00-14:00 saatleri arasında bakım çalışmaları nedeniyle kesinti yaşanacak. MEDAŞ, çalışmaların belirtilen süreden önce tamamlanması durumunda kesintinin erken sona erebileceğini belirtiyor.

Elektrik kullanıcılarından, kesinti süresince elektrikle çalışan cihazlarının devreden çıkartılmasını ve jeneratör kullananların da bu süreçte dikkatli olmalarını isteyen MEDAŞ, aynı zamanda iş kazalarının önlenmesi için dağıtım şebekesi anahtarlama elemanlarının kontrol edilmesi gerektiğini hatırlatıyor.

Detaylı bilgi ve güncellemeler için 186 Müşteri Hizmetleri Merkezi ve www.meramedas.com.tr adresi takip edilebilir. Haber; Fatma Altınok