Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayın Başarılı O İş İnsanı İstanbul’da Bakın Hangi İftara Katıldı!

Aksaray’ın Başarılı İş Dünyasının

Aksaray’ın Başarılı İş Dünyasının Önde Gelen İsimlerinden Birisi Olan Saatçioğlu, Platformun Düzenlediği Etkinlikte Buluştu

Aksaray’ın tanınmış iş insanlarından Cihangir Fikri Saatçioğlu, Avrasya Stratejik Araştırmalar Platformu’nun düzenlediği iftar programında sektörün önde gelen isimleriyle bir araya geldi.

Aksaray’ın iş dünyasında saygın bir konuma sahip olan Cihangir Fikri Saatçioğlu, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen bir iftar programına katıldı. Avrasya Stratejik Araştırmalar Platformu tarafından düzenlenen etkinlik, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Saatçioğlu’nun yanı sıra, birçok sektörden başarılı iş insanlarının da katıldığı iftar programı, iş dünyasının güncel konularının tartışıldığı ve ilişkilerin güçlendirildiği bir ortam sunarak katılımcılar arasında değerli bağlantıların kurulmasına olanak tanıdı.

Program ile ilgili konuşan Saatçioğlu, “Bu tür etkinlikler, iş dünyasının farklı kesimlerinden insanların bir araya gelerek birbirlerini tanıma ve işbirliği fırsatı bulduğu önemli platformlardır. Avrasya Stratejik Araştırmalar Platformu’nun düzenlediği bu iftar programı da bunun en güzel örneklerinden birisi oldu” şeklinde konuştu.

Avrasya Stratejik Araştırmalar Platformu’nun, iş dünyasının çeşitli alanlarından liderlerin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğu ve işbirliği olanaklarını artırdığı etkinliklerine, Cihangir Fikri Saatçioğlu’nun katılımı, iş dünyasındaki etkileyici ağı ve katkılarıyla dikkat çekti.
Haber; Hakan Hidayet Deniz