Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY‘IN 4 YILI KONUŞULDU

aksaray ticaret ve sanayi

aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanıcüneyt göktaş ve yönetim kurulu tarafından organize edilen 4 yıllık stratejikplan toplantısı kapsamında ilimiz iş adamları, kamu kurum ve kuruluşlarınınmüdürleri ve sivil toplum kuruluşlarımızın başkanları ile atso’da bir arayageldiler.

geçtiğimiz perşembe günü yatırımcılar ve İş adamları ileilimiz sanayisinin geleceğine yönelik stratejik toplantı gerçekleştiren aksarayticaret ve sanayi odası cuma günü’de kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri vesivil toplum kuruluşlarımızın başkanlarının görüşlerini ve fikirlerini aldı.

toplantıların atso’nun ve iş dünyasının geleceğineyönelik çok verimli geçtiğini belirten aksaray ticaret ve sanayi odası yönetimkurulu başkanı cüneyt göktaş, yaptığı açıklama da; “ İlimizin sanayideki öncükuruluşu olan ticaret ve sanayi odamızın 2019- 2023 yılı stratejik planıkapsamında ilimizde mevcut yatırımcı ve iş adamlarımız, kamu kurum vekuruluşlarının müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarımızın başkanlarımız ile biraraya gelerek ortak aklın gücüyle hareket ederek görüş ve fikir alışverişindebulunarak ortaya çıkan sonuçlar uzmanlarımız tarafından rapor edildi. bukapsamda meslek komitelerimizden ve şehrimizin idareci ve sivil toplumkuruluşları tarafından iletilen öneriler 4 yıllık stratejik planımız içerisindeyer alacak ve aksaray’ın sanayine güç verecek hedefler ve projeler ortayaçıkacaktır.

göreve geldiğimiz günden bu yana kendimize belirlediğimizortak aklın gücüyle geleceğin sanayi kentini aksaray’da inşa edeceğiz vizyonudoğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. birçok projemizhayat bulurken birçok projemiz içinse fizibilite çalışmalarına başlanmıştır. buanlamda 4 nisan’dan 2018’den bu yana bize inanan, güvenen ve her alandadesteklerini esirgemeyen başta 5000 Üyemiz olmak üzere İş adamlarımıza,yatırımcılarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımızın İdari amirlerine ve siviltoplum kuruluşlarımızın çok değerli başkanlarına atso yönetim kurulumuz ve İşdünyamıza adına teşekkür ediyorum. kısa bir zaman zarfında ortaya çıkansonuçlar neticesinde stratejik planımız hazırlanacak ve sanayimizin geleceğinebüyük katkı sağlayacaktır” dedi.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

TOKİ'den 51 il için müjde!
Sıradaki Haber TOKİ’den büyük avantaj; TOKİ, Aksaray’ında içinde bulunduğu 51 ilde arsa satışı yapacak!