Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Sanayi ve Endüstri Fuarına günler kaldı!

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliği yapacağı Sanayi ve Endüstri Fuarı, 14-17 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Aksaray Belediyesi’nin Dağılgan Mahallesi’nde bulunan Pazar Pazarı yerinde Sanayi ve Endüstri Fuarı düzenleyecek. 14-17 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar, sanayi ve endüstri sektörlerindeki çeşitli ürünlerin tanıtılmasına ve müşterilerle buluşmasına olanak sağlayacak.

GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞECEK

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin’in birlikte yaptıkları açıklamada, fuarın Aksaray’ın sanayi ve endüstri potansiyelini gözler önüne sereceği vurgulandı. İnşaat ve yapı, tarım ve gıda, mobilya ve beyaz eşya, otomobil ve sigorta gibi birçok sektörden ürünler bu fuarda sergilenecek.

AKSARAY’IN EN BÜYÜK FUARI OLACAK

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, “14-17 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak olan Sanayi ve Endüstri Fuarı’na tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bu fuar, Aksaray’ın en büyük fuarlarından biri olacak. Vatandaşlarımız, sanayi ve endüstri dalında aradıkları her türlü ürünü görme ve bağlantı kurma imkanı bulacaklardır. Biz bu fuarı oldukça önemsiyoruz,” dedi.

AKSARAY VE ÇEVRE İLLERDEN YOĞUN İLGİ BEKLENİYOR

Koçaş, fuarın Aksaray ve çevre illerden binlerce ziyaretçiyi ağırlayacağını belirtti. “Aksaray’da ve çevre illerde üretilen ürünler bu fuarda vatandaşlarımızla buluşacak. Fuara gelen ziyaretçiler, stantlardaki ürünleri görme ve satın alma imkanı bulacaklar. Böyle bir fuarı düzenlediğimiz için oldukça mutluyuz ve gururluyuz,” diye ekledi.

SANAYİ VE ENDÜSTRİDE BÜYÜK ADIMLAR

Aksaray’ın tarım ve hayvancılıkla birlikte sanayi ve endüstri ürünlerinde de önemli mesafeler kat ettiğini vurgulayan Koçaş, “Biz bu kat ettiğimiz mesafeyi fuarla taçlandırıyoruz,” diyerek fuarın Aksaray’ın gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti.

DETAYLI BİLGİ VE DAVET

Fuara katılım ve detaylı bilgi için ATSO ile iletişime geçilebileceği belirtilirken, tüm vatandaşların bu önemli etkinliğe davetli olduğu hatırlatıldı.

Hakan Hidayet Deniz