Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Sanayi ile Finansta büyüyor; Ziraat Katılım Somuncubaba şubesi açıldı:

Ziraat Katılımın Aksaray’da Somuncubaba ismini aldığı ikinci Şubesi Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde açıldı. Ziraat Katılım Bankasının Aksaray’da İkinci Ülkemizdeki 197’nci şubesi yapılan törenle açıldı.

Ziraat Katılımın Aksaray’da Somuncubaba

Ziraat Katılım, Aksaray 2’nci şubesini açtı

Ziraat Katılımın Aksaray’da Somuncubaba ismini aldığı ikinci Şubesi Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde açıldı. Ziraat Katılım Bankasının Aksaray’da İkinci Ülkemizdeki 197’nci şubesi yapılan törenle açıldı.

Açılışa şehrimizin yöneticileri ile siyasetçileri ve iş dünyası ile oda ve birlik başkanları katıldı. Ziraat katılım Somuncubaba şubesinin açılışına, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Metin Özdemir, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, İl Genel Meclisi Üyesi Abdi Okur, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Ziraat Katılım Somuncubaba şubesinin Müdürü Muhammet Et, banka çalışanları ve davetliler katılım sağladılar.

Gelişen şehrimizde yeni şubeler şart olmuştur

Ziraat katılım Bankası somuncubaba şubesinin açılışında konuşan ilimiz Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “Ziraat Bankasından doğan çok yegane bir kurum. Ziraat Bankası ise Osmanlı’dan miras kalan dedelerimizin yadigarı bir kuruluş. 160 yaşında köklü bir kurum. Anadolu’da nereye baksak Ziraat Bankasını görüyoruz. 2015’den bu yana artık her yerde Ziraat Katılım bankalarını da görmeye başladık. Böyle gelişen bir kurumun 2’nci şubesini şehrimizde görmekten heyecan duyduğumu ifade etmek istiyorum. Aksaray’ımız her geçen gün yalnızca merkezi ile değil ilçeleriyle de birlikte gelişmekte olan bir şehir. Sürekli olarak göç alan bir şehir her yere yakınlığından ötürü. O bakımdan Ziraat Katılım Bankası genel Müdürü Metin Özdemir müdürümüzü kutluyorum. Çok ta güzel özetlemeler yaptılar. Muhteşem bir ekibi var. Aksaray’daki katılım şubelerine katılımlarımızla ayrı bir renk vereceğiz inşallah” dedi.

Sanayi ile finansta büyüyor

Milletvekili Hüseyin Altınsoy ise konuşmasında “Şehrimiz mevduat yönünden oldukça zengin ve ihracat yönünden de zengin. Organize sanayilerimiz artıyor. Organize sanayimiz merkezde 4’üncü genişleme alanı çalışmaları devam ederken ilçelerimizde organize sanayilerimiz hızla gelişmeye devam ediyor. Daha büyüyüp gelişeceğiz. Bu finans merkezinin öncelikle Aksaray’ımıza sonrasında tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”dedi.

Faizsiz finans sisteminin gelişmesi ve büyümesi için mücadele ediyoruz

Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Metin Özdemir; “Türkiye’nin ilk kamu Katılım Bankası olan Ziraat Katılım Bankamız, katılım finans sektörümüzün büyümesi ve gelişmesi adına büyük katkılar sunmakta. 2015 yılında faaliyetlerine başladı. İnşallah bu ay 9’uncu yaşımızı kutlamış olacağız. Bu kadar kısa süre içinde 200’e yakın şube açtık ve burası 197’inci şubemiz. İnşallah katılım finans sektörünü büyütmeye Ziraat Katılım ailesi olarak devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın katılım finans sektörüne ilgisini alakasını ve desteğini arkamızda hissediyoruz ve faizsiz finans sisteminin gelişmesi ve büyümesi için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz” dedi.

Hakan Hidayet DENİZ

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası
Sıradaki Haber Aksaray için büyük gurur;Ahmet Koçaş’a Devlet Onurunu Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildi!