Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Pazarlara Hanım Eli Değdi

Aksaray Belediyesi Kadınları ticari

Aksaray Belediyesi Kadınları ticari girişimlerini desteklemek için kurulan Hanımeli Pazarı her Çarşamba günü Büyük Bölcek’te bulunan Cumartesi pazarında kuruluyor.

Vatandaşların da büyük ilgisini çektiği Hanımeli Pazarı diğer alışılagelmiş pazar ortamından çok ev ortamında yapılmış ve doğal ürünleri Aksaray halkı ile buluşturuyor. Ne yüksek sesle bağıran pazarcılar ne de yerlerde meyve sebze kirliliği var. Sessiz ve temiz pazar görüntüsü ile çevre vatandaşların açık havada çaylarını içeceği tatlılar, hamur işleri yiyeceği bir ortam oluşturuyor.

Hanımeli Pazarında tatlı ürünleri satan Gülhan Pınar gazetemize yaptığı açıklamada; “Aksaray Belediyemizin bize sağladığı bu imkandan çok memnunum. Ben üç senedir buradayım. Hanımeli Pazarının açılacağını duyup başvurdum. İlk açtığımda iki üç çeşit ürün getirmiştim şimdi on çeşit ürün satıyorum. Fiyatlarımızda çok uygun tatlılar 10 ila 15 TL arasında satıyorum. İnsanlarda uygun fiyatlardan ve ev yapımı olmasından dolayı çok memnunlar. Hanımeli Pazarı sayesinde aile bütçesine katkıda bulunuyorum” dedi.

Haber Avni Kuru