Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eğitimin patronları toplandı; Maarif modeli ve Müfredat gündemde!

Aksaray Eğitim gündeminde, İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan Başkanlığında önemli toplantı gerçekleştirildi.

Aksaray Eğitim gündeminde, İl

Yeni müfredat ve maarif modeli ele alındı.

Aksaray İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ın öncülüğünde düzenlenen toplantıda, eğitimdeki güncel gelişmeler ve stratejiler masaya yatırıldı.

Aksaray İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, ildeki eğitim faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla müdürlük birim amirleriyle bir araya geldi. Toplantıda, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin başkanlığında Ankara’da düzenlenen toplantıda ele alınan konular incelendi. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programı ve yeni müfredatın ana hatları ve yaygınlaştırılması hususundaki önemli adımlar tartışıldığı toplantıda ayrıca, okulların ve öğrencilerin akademik performansı, eğitim materyallerinin etkili kullanımı, öğretmen ve öğrenci motivasyonu gibi konular detaylı olarak ele alındığı bildirildi.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan : “Eğitimdeki gelişmeleri yakından takip ederek, ilimizdeki eğitim kalitesini artırmak için bir araya geldik. Yeni müfredat ve Maarif Modeli gibi önemli konuları değerlendirerek, öğrencilerimizin daha başarılı olmalarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe